Općenito > Oprema

kaciga - osnove

<< < (16/17) > >>

oldmen:

--- Citat: 3alfa3 - 28 Veljača, 2012, 21:45:40 ---Ako ima homologaciju koja je na snazi u HR - nema problema. Al mislim da to ne moze imat homologaciju. Samo to nebi tvrdio jer ne znam.

--- Kraj citata ---

i ja mislim da "tute" ne prolaze homologaciju, steta jer dusu dalo za nabaciti na glavu i otic do trgovine na +30 :angry7:

btw. kad smo kod nove fore(meni) i homologacije kaciga kako to provjeravaju jel kaciga zadovoljava? gledaju samo onu etiketu? http://i41.tinypic.com/2qtzct1.jpg ?

imam jednu kacigu kod kuce samo ima godina i izlizala se ta etiketa kaciga placena 450e nije kinesko sranje(agv ti-tech) i sto da radim sad s tim? kupim bezveze neku kacigu od 100kn skinem etiketu i zasijem na svoju? :toothy12:

3alfa3:

--- Citat: oldmen - 28 Veljača, 2012, 23:11:21 ---btw. kad smo kod nove fore(meni) i homologacije kaciga kako to provjeravaju jel kaciga zadovoljava? gledaju samo onu etiketu? http://i41.tinypic.com/2qtzct1.jpg ?
--- Kraj citata ---

Da, to je jedino bitno.

--- Citat: oldmen - 28 Veljača, 2012, 23:11:21 ---imam jednu kacigu kod kuce samo ima godina i izlizala se ta etiketa kaciga placena 450e nije kinesko sranje(agv ti-tech) i sto da radim sad s tim?
--- Kraj citata ---

Legalno? Nemoj je vise nikad koristiti.
Ako je starija od 5 godina (ajd nek bude 7), savjetovao bi ti da ju nekoristis pa taman da i imas tu etiketu (odprilike je 5 godina trajnost kacige)

--- Citat: oldmen - 28 Veljača, 2012, 23:11:21 ---kupim bezveze neku kacigu od 100kn skinem etiketu i zasijem na svoju? :toothy12:

--- Kraj citata ---

Sivo (da ne kazem crno) podrucje. Nebi komentirao.  ;D

btw, prosle godine je lik dobio kaznu 1000kn jer na Schubertici koja je kostala i vise od ove tvoje nije imao tu etiketu. Uzalud je objasnjavao drotu motoristu da ima identicnu kacigu kao i on  :toothy12:

oldmen:

--- Citat: 3alfa3 - 28 Veljača, 2012, 23:22:16 ---Da, to je jedino bitno.

Legalno? Nemoj je vise nikad koristiti.
Ako je starija od 5 godina (ajd nek bude 7), savjetovao bi ti da ju nekoristis pa taman da i imas tu etiketu (odprilike je 5 godina trajnost kacige)

Sivo (da ne kazem crno) podrucje. Nebi komentirao.  ;D

btw, prosle godine je lik dobio kaznu 1000kn jer na Schubertici koja je kostala i vise od ove tvoje nije imao tu etiketu. Uzalud je objasnjavao drotu motoristu da ima identicnu kacigu kao i on  :toothy12:

--- Kraj citata ---

za prvu ruku ce biti dobra sigurno i bolja od neke nove za parsto kuna jer nebih vise dao dok ne uzmem motor s kojim bi bio zadovoljan(50ccm premalo i previse zajebancija oko blokada i ostalog) i glupo mi je sad davati neke vece pare za bolju kacigu recimo plavu, ako za 2mj uzmem crveni motor i budem sav saren :toothy9: za deklaraciju kazes crno/sivo podrucije.. vidit ces ubrzo oglas kako kupujem par deklaracija, jednu za agv drugu za tutu :toothy12:

roc:
Ako neko traži dobru kacigu vidio sam da je u Šepić commerce Schuberth na akciji 50% na dva modela  :glasses2:
http://www.motooprema.hr/

eladio:
opa, stari dobri šepić , svako malo iznenadi  :toothy11:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju