Općenito > Oprema
kaciga - osnove
eladio:
--- Citat: VoltMan - 28 Veljača, 2011, 15:19:11 ---Mene muci jedno pitanje... dali su velicine integralnih kaciga iste kao i jet? tj.ako imam velicinu glave za integralnu M dali cu trazit i jet velicinu M ili neku drugu i dali isti savjeti vrijede za jet kao i za integralku? :binkybaby:
--- Kraj citata ---
ne nuzno..
iako je za ocekivati da ce 90%+ slucajeva biti "iste" , znao sam naletit na razlike
Doomsday:
Savjet je, ka i uvik, probat prije kupnje...
Iako jet kaciga ima manje dodirnih točaka sa glavom, ipak mora odgovarat i veličinom i oblikom...
:frajer:
VoltMan:
--- Citat: Doomsday - 28 Veljača, 2011, 15:47:52 ---Savjet je, ka i uvik, probat prije kupnje...
Iako jet kaciga ima manje dodirnih točaka sa glavom, ipak mora odgovarat i veličinom i oblikom...
:frajer:
--- Kraj citata ---
Prije par dana sam bio u LIDL-u i uzeo integralnu ali mi nije stala pod sic,pa sam se odlucio vratit po jet i isprobavao sam i M i L i cak XL velicinu. Bio sam jucer i ipak uzeo M velicinu.Za sad sam zadovoljan,jer kacga jako ljepo lezi na glavi i nemam problema s naocalama. jedina zamjerka je sto se malo pri dnu vizir magli dok disem... :)
3alfa3:
--- Citat: VoltMan - 01 Ožujak, 2011, 11:52:09 ---Prije par dana sam bio u LIDL-u i uzeo integralnu ali mi nije stala pod sic,pa sam se odlucio vratit po jet i isprobavao sam i M i L i cak XL velicinu. Bio sam jucer i ipak uzeo M velicinu.Za sad sam zadovoljan,jer kacga jako ljepo lezi na glavi i nemam problema s naocalama. jedina zamjerka je sto se malo pri dnu vizir magli dok disem... :)
--- Kraj citata ---
Magli ti se vizir na jet kacigi? :o
Jel mislis na magljenje za vrijeme voznje ili dok stojis?
VoltMan:
--- Citat: 3alfa3 - 01 Ožujak, 2011, 12:09:32 ---
Magli ti se vizir na jet kacigi? :o
Jel mislis na magljenje za vrijeme voznje ili dok stojis?
--- Kraj citata ---
dok stojim na mjestu a vizir je do kraja spusten onda mi se pri dnu magli,ne pri voznji.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju