Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Yamaha aerox spuh uzaren ?
Aerox007:
--- Citat: Guje - 05 Lipanj, 2010, 22:14:13 ---OMG
Pa je li to stetno?
I sta da uradim da prestane?
--- Kraj citata ---
ja sam se tak vozil 8t km i nis se nije dogodilo...brijem da onda nije stetno
Kupis neki sporcki auspuh ili nabavis Stage 2 auspuh kakve su prije stavljali na serijske minareli makine
svbeljan:
ma to ti je zbog katalizatora.
meni frend ima onog sachsa sx1 i ima sve blokade i jos tu cijev koja upuhuje svjez zrak u auspuh zbog eko normi.
Frend upalio cigaretu na auspuh jer je i onaj otvoreni dio bio užaren nakon duže vožnje :toothy10:
i meni na bivsem skutu....peugeot looxor...serijski auspuh, al je grana zavarena bila isto se užario, ali ne toliko jako.
ta cijev inace sluz samo zato da upuhuje svjez zrak unutra i smjesa onda u auspuhu jos dodatno izgara zbog eko normi...potpunije izgaranje i cisci ispuh..al ko to gleda :jerk:
mislim da ti nema potrebe to skidat jer nije to pregrijavanje nego je to normalno kod spuhova s katalizatorom.
samo riskiras zastopavanje auspuha od cadje jer nece postici dovoljnu temperaturu i mogo bi se katalizator zastopat......ali valjda nece jer se to rijetkima desi.
--- Citat: JogFromYamaha - 05 Lipanj, 2010, 22:56:47 ---Nema ti tu puno pomoci odim ako ne otpojis crijevo i ostavis rupu otvorenu pa ce ti u tu rupu uvlacit hladniji zrak i snizit temperaturu.
Velim meni je prestalo to zarenje nakon sto sam izvadio crijevo i zavario. ali ipak nakon postenih tura (sat vremena i vise) i jacih voznja jos uvjek tu i tam zasvijetli.
--- Kraj citata ---
dovođenjem svježeg zraka bi napravio istu stvar što ima i sad....možda bi se čak i više žario :frajer:
JogFromYamaha:
a cuj dok to izvadis ti vuce malo bolje i imas oko 12km/h vecu vrzinu jer ti je to i blokada
ma sve to za k kupit tt-a i vozit pa nek si on zari sto hoce.
iako nemoras se bojat za taj spuh nece mu nista biti sto se zari.
vidio vec dosta yamaha s stock spuhom koje godinama radile i osim sto je spuh hrdav nista
idalje radi dobro
Crazy Kuree:
To ti je normalno u aeroxa, pogotovo s blokadama, nemoraš se sikirat, možeš vozit i 300km u komadu neće ništa bit
SlowRider:
--- Citat: Crazy Kuree - 06 Lipanj, 2010, 03:01:15 ---To ti je normalno u aeroxa, pogotovo s blokadama, nemoraš se sikirat, možeš vozit i 300km u komadu neće ništa bit
--- Kraj citata ---
normalna stvar, katalizator radi na vrlo visokim temperaturama :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju