Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Yamaha aerox spuh uzaren ?
JogFromYamaha:
a cuj to su ti blokade unutra koje se zagriju i svjetle prvu minutu dok ga ugasis.
meni je dok je svjecica bila prevruca svijetlio bijelo pa zuto pa narancasto i to tako minutu dvije nakon svake voznje od kakvih 15 minuta ili duze.
mojem se to prestalo desavati dok sam ocjekel i zavaril rupu onog crijeva
Guje:
--- Citat: ivan pralas - 05 Lipanj, 2010, 21:43:51 ---meni se serijski spuh isto uvijek uzario,i to dosta jace nego tvoj...
i kad sam stavio rezo spuh,nema vise problema :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Ovih cu dana onda skinuti ovo crijevo i valjda prestane :)
Hvala.
Aerox007:
--- Citat: Guje - 05 Lipanj, 2010, 21:47:25 ---Ovih cu dana onda skinuti ovo crijevo i valjda prestane :)
Hvala.
--- Kraj citata ---
opet ce ti isto bit... i ja sam skinul blokade s takvog auspuha i dalje se crveni
Guje:
--- Citat: Aerox007 - 05 Lipanj, 2010, 22:07:49 ---opet ce ti isto bit... i ja sam skinul blokade s takvog auspuha i dalje se crveni
--- Kraj citata ---
OMG
Pa je li to stetno?
I sta da uradim da prestane?
JogFromYamaha:
najiskrenije nebres sprijeciti zarenje spuha
spuh se zari zato jer nije protocni kao sto su rezonantni nego pregradni i s obrzirom da imas katalizator unutra i puno pregrada i komora koje imaju zadacu sniziti buku vrucem zraku treba dulje da prode kroz spuh sto smanjuje i performanse i potrosnju a spuh s zagrijava. Nema ti tu puno pomoci odim ako ne otpojis crijevo i ostavis rupu otvorenu pa ce ti u tu rupu uvlacit hladniji zrak i snizit temperaturu.
Velim meni je prestalo to zarenje nakon sto sam izvadio crijevo i zavario. ali ipak nakon postenih tura (sat vremena i vise) i jacih voznja jos uvjek tu i tam zasvijetli.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju