Da napišem kratki rewiew
Ja sam vozio poligon sa ditechom i žao mi je šta baotiana ili stalkera nisam imao
Poligon za klasu do 125 je bio postavljen veoma zahtjevno,gaženje crte ili puštanje noge je bilo neizbježno na većim skuterima i onima sa većim međuosovinskim razmakom jer sa slabijim manevarskim sposobnostima skutera si bio nitko i ništa ako nemaš dobre reflekse i neznaš vozit baš najbolje.
Pokazalo se da nakopana 50tka koja ispucava na startu je bila loše rješenje jer dok radiš osmice i krugove skuter ti na dodavanje gasa mora hvatat tromije jel te krene bacat van putanje
Uglavnom poligon su dobro prolazili aerox i sf2 od ovih većih skutera, a nrg, nova srka i moj didi nisu nikako mogli bez da nagaziš na liniju ili pustiš nogu
, sa novom srkom dečko je i pao u krugu jer ga je puštao do nogare i zaj#bo se
Visinska prepreka je bila element za šutiranje rukom kad ispizdiš na osmicama
al sam ju u drugoj vožnji prošo
Jako je bilo dobro organizirano, svi natjecatelji su bili jako gostoljubivo dočekani i sve zahvale MRK Senj na svemu šta su pružili
A sad tamna strana rallya
NISAM VIDIO al sam čuo da je bilo ocrtavanja distance od cilja prije utrke da se može bolje pogodit distanca na kočenju pred ciljem, valjda privilegija nekih
ne stojim iza toga 100% al sam čuo po pričama iz publike
Povećavanje poligona za iznad 125?
Neznam zašto kad nije bilo potrebno, neznam koliki je međuosovniski razmak veći od VXR-a nego od 50sp npr
Znači li to da je sr125 toliko duži od sr50 da se poligon mora razmicat?Ali klasa 125+ je imala svoju nagradu tako da nije imalo utjecaja to puno al ok, jer u klasi 125 je motore više zezalo to kad daju gas trza ih (doco sa runnerom bijelim, npr. izbacivalo ga je van putanje na svakom krugu i osmici)
I za onaj plavi zip neznam zašto je ušao u klasu 125 ako je ono zip 100 (bar se po deklu činilo da nije 125)
?
To je sitna opaska šta je moje kritično oko primjetilo =)
JA još uvijek stojim iza toga da je ovo jedan od NAJBOLJE organiziranih hepeninga sa skuterima i još jednom sve pohvale moto racing klubu SENJ i neka im je njihov posao koji rade na čast jer jako su korektni i rade dobar posao kako se i vidi!!
Iduće godine se vidimo al u drugačijij postavi!!!
Ko je falio?
Kiza-iz-kurca --> jedan zdravko čolić nebi bio na odmet, tj poželjna je bila prisutnost, uostalom kvartovske ekipe nije bilo ništa
ZG ekipa, grad od 1 000 000 ljudi i dođe 6 skutera?!?
waynder --> kako išta bez njega može proć, njega sam prvog očekivao dolje.
ekipa iz Rijeke --> svaka čast ovima koji su išli motorima, a ovi koji drkaju k**ra* preko interneta i viču da će ić a ne pojave se dolje nek se zamisle malo
sve u svemu