Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Zagreb meet

<< < (9/63) > >>

Salle:
mi na krtuning.net forumu imamo topic MEET U 10 MIN. i fakat se zna skupit dosta ekipe za cca 10min do pola sata, evo primjer  :headbang:

istina da je i kod nas sad malo kriza, al to je sve zbog vremena, kad dođe ljeto, ljepše vrijeme odmah je ekipa za druženje  :icon_thumright:

palmers:
bas sam htio reci da jfrend u škoda timu i ovaj drugi u seatu, oni se svaki petak nadju sada malo rjedje ali inace (znam isao sa njima) tako kod Bille na rotoru (zg) i tako zeka peka.. tako je i MC donald i onda malo ganjanja po gradu i to je to..
pa ajde dignite guzu malo..
ja sada maloprije dosao doma, oprao me ovaj pljusak jedino mi majica bila suha (taman prekjucer jaknu kupio) spasila me.. i glava a ostalo cjedio.. a nemojte da cekamo "lijepo vrijeme"

nadjemo se,pogledamo tko je u kakvom stanju, ponesemo nesto za razmjenu ako nekome treba, zasarafimo nesto i sl.. i napravimo neki djir i super..

fico_zg:

--- Citat: tomy.mayoneZza - 11 Lipanj, 2010, 16:07:29 ---lijepo bi sjeo neki grill-meet kako je ales91 spominjao sad nakon škole. napravimo popis tu, skupimo pare, dogovorimo se kad jer nekima paše nekima ne pa da nađemo neki kompromis...i nakon roštiljade neka vožnjica bilo po gradu bilo "do zeline po prirodi" što ja mislim da je bolje jer ima nereganih motora i nije baš pametno po gradu u većoj količini. nas iz folke/savice ima minimalno 10 koji bi došli bilo kad.

--- Kraj citata ---

:headbang: ja sam za zelinu i to  :headbang:

Ivan_drifter:
ajmo ..organizatora trebamo ...ja mogu pomoc da vas vodim moravče -bistrica preljepa cesta i onda idete nazat s bistrice na konjsinu zelinu i za zagreb....preljepa ruta zagreb-moravce-bistrica (kod "mario"na pivu ) i onda konjscina zelina "plac na pivu i doma....
TREBAMO KO CE SKUPIT EKIPU U GREADU ..MOZDA CAK I OVU SUBOTU AKO CE VRJEME POSLUSATI...

marko_AeRoX:

--- Citat: Ivan_drifter - 24 Lipanj, 2010, 11:32:29 ---ajmo ..organizatora trebamo ...ja mogu pomoc da vas vodim moravče -bistrica preljepa cesta i onda idete nazat s bistrice na konjsinu zelinu i za zagreb....preljepa ruta zagreb-moravce-bistrica (kod "mario"na pivu ) i onda konjscina zelina "plac na pivu i doma....
TREBAMO KO CE SKUPIT EKIPU U GREADU ..MOZDA CAK I OVU SUBOTU AKO CE VRJEME POSLUSATI...

--- Kraj citata ---

ako treba, ja mogu vodit rutu od bistrice do zeline...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju