Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Zagreb meet

<< < (58/63) > >>

sven_vx:

--- Citat: DeLUX - 19 Studeni, 2010, 16:45:04 ---ak tak ide kak kažeš, zaš se bojiš dalje otić...npr. king cross  :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---
ak ima zelju pobrat kaznu moze i do dubrovnika..a kakve su kazne danas ja se sa takvim motorom nebi maknuo iz kvarta.. :icon_biggrin:

Ekysha:

--- Citat: J.U.R.C.A - 04 Lipanj, 2010, 10:10:22 ---Nemoze biti meet dobar niti brojan kada ako netko napise 13 h dode neko ajde bolje u 15 dode treci kaze joj ajde bolje krematorij , dode cetvrti kaze meni je bolje ina rotor itd...

da se na vrijeme najavi skuter susret i da ima sadrzaja bilo bi ok i brojno!

treba se okupiti otici negdje pojesti , kvalitetno potrositi vrijeme jer voznja bez cilja po gradu i tako nema smisla jer se svi nabrijavaju i samo cekam kad ce biti mrtvih!

trebalo bi napraviti nekakvu satnicu itd, dakle okupljannje 45 min, voznja do nekog mjesta tamo recimo stunt 30 minuta ,raceovi i ostala sranja, pa onda voznja do nekog restaca(mc ili tako nesto ) tamo pola sata, i tako to...

ovako je kurcina..

--- Kraj citata ---

daj se nauci pisati kad citiras,tekst pises ispod ovoga  [/quote] a ne prije

Potpuno se slazem, samo jbg ko ce izgubit tolko energije na organizaciju?
Neznam kakva je situacija u ZG-u, al ni u ISTRI nije puno bolje....
ako je netko zainteresiran ja bi napravio meet pravi(sa rostiljadom) i nekakvim dogadajima , natjecanjima ovo ono pa su sve ideje dobrodosle i pomoc!

kilezg:
I onak je gotova sezona ...  :dontknow:

ivanm:
bit će iduća ok, ove godine je i onako recesija...

2TDottore:
kak za koga....za sminkere kojima je zima i koji se ne voze po kisi i po hladnoci mozda i je... :P

kakva recesija.....kai je to....nekaj za jest....  ???

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju