Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Zagreb meet

<< < (52/63) > >>

2TDottore:
i jucer ste se usrali i i niste htjeli doc do mene i leljaka da nam pomognete pec rakiju....

kilezg:
AHAHAHAH peć rakiju ahahahah brutalno. Bilo je dosta mrma ... a i kad si objašnjavo nismo niš skužili jer si bio na 2,4 promila ! A danas si sj_ebo ti ...  :toothy9:

@vktr moguće!

CoK:
ovaj sa plavim srom je bio kod mene u ducanu...po ulje doso valjda

lijepa boja, ali org je org

2TDottore:

--- Citat: kilezg - 24 Listopad, 2010, 22:23:40 ---AHAHAHAH peć rakiju ahahahah brutalno. Bilo je dosta mrma ... a i kad si objašnjavo nismo niš skužili jer si bio na 2,4 promila ! A danas si sj_ebo ti ...  :toothy9:

--- Kraj citata ---

ja sam reko da cu doc po vas do botinca...vi ste sjebali....jbg rakija je vaznija od motora...xD....treba napravit zalihu alkohola za zimu... ;D

vktr:

--- Citat: kilezg - 24 Listopad, 2010, 22:23:40 ---AHAHAHAH peć rakiju ahahahah brutalno. Bilo je dosta mrma ... a i kad si objašnjavo nismo niš skužili jer si bio na 2,4 promila ! A danas si sj_ebo ti ...  :toothy9:

@vktr moguće!

--- Kraj citata ---
ne moguće, nego je tako i bilo,  sjećam se jer sam spazio ful seriskog spa zdravka sa tablicom dole i retračima org, skoro si se zabio u sra pa ti je nekaj srao :laughing3:
gledali smo se oči u oči kad sam prolazio pokraj vas  :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju