Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Zagreb meet
dino_180:
tak je fic.do frge u vodi jbt.offroad!luka nisi još probal pravog spa čim pričaš da nejde smjesta. :toothy9: :toothy9:
šala!tak i treba!motor!
fico_zg:
motor je zakon ;D :toothy12:
ivanm:
jedino da se ide na sljeme, da, tam je 20°C.. to je ok..
Biker686:
--- Citat: marko_AeRoX - 14 Srpanj, 2010, 11:07:12 ---al nije da moj gubi na krajnjoj... to je ok... stvarno sam zadovoljan... kazaljka prelazi preko 80 bez problema, znaci ide realnih 70 do 75. ali mene muci rupa koja se javlja između 30 i 50... i najgore je kaj se u toj rupi nađem u svakoj uzbrdici i brijegu pa jedva ide... kinezi me prolaze u brijegu... ispocetka ulovi odma, trga, na 30 okretaji padnu i to debelo (po zvuku mozda cak i za 2000) i na 50 ulovi i pici na full okretajima do kraja...
--- Kraj citata ---
ista stvar! :) treba love za sredit to sve.. puknut neki spuh gore i malo se s variom igrat! e onda bi vec bilo bolje! :icon_thumright:
KrchKo:
ovoga.... fic kad cemo do zga...?
hehe evo decki ja dolazim dosadno mi se vec po mojim bregima i zapresicu vozit xD
sam javite kad se nalazi da si org sa poslom...
jedino ako hocete vi nabacit kruz do zapresica pa se tamo skupimo i fic i ja vas provozamo po nasim bregicima bez semafora sa puno zavoja i sam gas , jedino ak vidite traktor pozeljno usporit njihovom briznom, majkemi opasniji su od murije! :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju