Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Zagreb meet

<< < (25/63) > >>

dino_180:
skoro ko moj sp  :toothy9: šalim se ide dobro motor za 4t.imaš na youtubeu race moj sp protiv tog vxr.

ivanm:
prevruće je za biolo kakav meet... sad sam bio u garaži, mislio sam mijenjat pumpu, ali u roku pola sata prolio sam litru znoja i vratio se u kuću...

marko_AeRoX:

--- Citat: ivanm - 14 Srpanj, 2010, 10:52:29 ---prevruće je za biolo kakav meet... sad sam bio u garaži, mislio sam mijenjat pumpu, ali u roku pola sata prolio sam litru znoja i vratio se u kuću...

--- Kraj citata ---

ja se vozim sa skutom i vruce mi je... nisam mogao vjerovati... shvatio bi da sam imao jaknu... al imao sam na sebi kratke hlace, kratku majicu, bubreznjak i kacigu... jednostavno vruci zrak ubija...

P.S. jucer sam se vozio nekih pol sata... dođem doma i nakon 20 min se vratim u garažu... kladim se da bi nakon tih 20 min još uvijek mogao ispeci jaje na deklu... prije se ohladio spuh nego prijenos... to je nevjerojatno... a ja se cudim jer imam rupetinu između 30-50. jel moguce da se serijali tolko prijenos zgrije pa da zato gubi? ja ne vjerujem...

sry za off...

ivanm:
moguće je, moj skuter ide u pola slabije.. okretaji su pali za 500-600 okr u odnosu kad je vani max npr 28°C... sad bi trebalo pola grama lakše role, ma užas..

marko_AeRoX:

--- Citat: ivanm - 14 Srpanj, 2010, 11:03:52 ---moguće je, moj skuter ide u pola slabije.. okretaji su pali za 500-600 okr u odnosu kad je vani max npr 28°C... sad bi trebalo pola grama lakše role, ma užas..

--- Kraj citata ---

al nije da moj gubi na krajnjoj... to je ok... stvarno sam zadovoljan... kazaljka prelazi preko 80 bez problema, znaci ide realnih 70 do 75. ali mene muci rupa koja se javlja između 30 i 50... i najgore je kaj se u toj rupi nađem u svakoj uzbrdici i brijegu pa jedva ide... kinezi me prolaze u brijegu... ispocetka ulovi odma, trga, na 30 okretaji padnu i to debelo (po zvuku mozda cak i za 2000) i na 50 ulovi i pici na full okretajima do kraja...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju