nego na koliko? meni se serijala vrtio na 10000 okr i taman je bilo, sad sa polini sportom isto 10000 okr..
Šta NRG serijala? Daj reci koje si role i šušte stavljao i kako je po tebi cityR išao na serijali odlično ili solidno?
Za serijalu je najbolji serijski spuh bez katalizatora. To je najoptimalniji izbor. Sve iznad je izvlačenje maximuma i skraćivanje vijeka ležajeva radilice
Skužio sam da se najviše isplati kupiti kit i fergazer. Ista cijena je kao i neki bolji spuh za serijalu/base a motor je jači. Još nisam vidio serijalu koja je mene oprala kolko god sam težak i bez obzira dal imala ZX-a, RR-a, Yasuni R-a ili bilo kaj drugo. Motor malo troši, mali su obrtaji čak i naspram ZX-a i uz dobar variomat imaš motor koji je 70ccm i ponaša se slično ko Piaggio 80 ccm 2T mašina
Svaka čast, lijepo si to rekao, u svakom slučaju najbolji izbor, ali puno zahebancije oko svega toga. Raskopat cijeli motor, montaža, pa rezanje spuha, poslije varenje, brušenje ruzine i onda lakiranje, a onda još i prijenos. Ovako metneš rezonantni, druga dizna, središ prijenos i gas