Općenito > Propisi
Kazna 1000 kn i kaciga
irud_os:
uzas dragi vijernici uzas :toothy9:
zoky585:
a u mater.. ja taman trebam iduci tjedan polozit i mislim si dofurat skuter u osijek (idem tu na faks)..
mene ce jos posebno jebat jer imam djakovacke tablice.. tak su mi i kuma prosle godine zaustavili i pitaju ga sta radis ti ovdje? (WTF?)
i morat cu podhitno nabavit el. blokadu iako sam mislio mal pricekat s tim jer mi je zesca promaja u novcaniku.. :icon_scratch:
e da.. jos danas idemo s instruktorom s poligona i tamo prije pruge stoje panduri, s obje strane.. jedni zaustavili nekog jadnog djedicu, a ovi s druge strane komentiraju nest kak ima malo motora.. ???
roxos:
prije nego sto ga dofuras obavezno el blokada i sve sto trebas jos..citam jucer u novinama 680 vozila su zaustavili u tj dana ove nove seljacine stim krosericama,50 i nes bez vozacke pa onda bez tablice pa s "friziranim" motorima,s neispravnim kacigama :laughing9: :laughing9: :laughing9:
pralas:
--- Citat: irud_os - 24 Svibanj, 2012, 22:36:35 ---ma nabijem i na tuki
uzeo skuter prije 2 mjeseca
neznam ga jos vozit kak bog zapovjeda a on me hebe
--- Kraj citata ---
da nisu mozda tebe danas zaustavili u Jegerovoj ulici,bila su 2 policijska auta i zaustavljali ali to je bilo ujutro?
zoky585:
ma vracam ja za pocetak prsten u variomat.. (a taman ga izvadio prosli vikend nakon tehnickog :toothy12:)
kaciga je sva sreca ispravna.. :toothy9:
nego, malo je off, ali zanima me da li rade probleme ako nije moj skuter? na kumu je, nismo se imali vremena zajebavat s prijepisom..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju