Općenito > Generalno o skuterima

koji skuter - cura, pocetnik

<< < (7/20) > >>

marko_AeRoX:

--- Citat: igor.sb - 30 Svibanj, 2010, 23:34:36 ---kvalitetnija u plastikama, ovjesu i rami  ::)

ali....  :toothy11:

--- Kraj citata ---

za srce i dusu bi trebali nekog jace potkovanog tehnickog znalca koji mu je proucio organe  :laughing7:

aprilia area 51:

--- Citat: marko_AeRoX - 30 Svibanj, 2010, 23:34:16 ---pa đes ti divljakuso stara ...  :hello:

kymco je dosta popularan u zadnje vrijeme... a samom kvalitetom, kolko ja slusam, dolaze u visu skupinu i debelo se razlikuju od kineza. iako je tajvanac svrstavali su ih cesto u njihovu skupinu...

--- Kraj citata ---

mozda i jeste...ali nemozes uspoređivat kymca i yamahu gileru piaggia apriliu peugeota...ipak se tu vidi kymcov zaostatak

marko_AeRoX:

--- Citat: aprilia area 51 - 30 Svibanj, 2010, 23:38:25 ---mozda i jeste...ali nemozes uspoređivat kymca i yamahu gileru piaggia apriliu peugeota...ipak se tu vidi kymcov zaostatak

--- Kraj citata ---

samo napominjem da se kvalitetom razlikuju uvelike od kineza a sve su slicniji poznatijim markama...

karlo.sb:
s koliko para raspolazes

divljakusa:

--- Citat: aprilia area 51 - 30 Svibanj, 2010, 23:38:25 ---mozda i jeste...ali nemozes uspoređivat kymca i yamahu gileru piaggia apriliu peugeota...ipak se tu vidi kymcov zaostatak

--- Kraj citata ---
to nisu bile usporedbe...nego samo iskustva.....koja sam imala sa njima.....i od gilere.....zipa....itd.....meni osobno po svemu je najbolji bio peugeot....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju