Općenito > Generalno o skuterima
koji skuter - cura, pocetnik
divljakusa:
Mislim da to owisi o pojedincu i njegovim afinitetima, novčanoj mogućnosti i sreći....ja sam imala Kymco spacer-a....snjim se išlo par puta na Grobnik, sa vozačem i suvozačem i natrpan do ibera i skuter je ostao u odličnom stanju bez ikakvih poravaka, a isti je slučaj i sa peugeotom sf2....nikad na njemu se ništa ozbiljno nije desilo, uz to je skuter koji lijepo izgleda, baš je onak za curice....
Baky:
jedan glas za zracno a jadan za vodeno :icon_scratch:
koliko sam pohvatala razliciti proizvodjai imaju razlicitu metodu hladjenja
aprilia area 51:
a isto ti je kad je skut serijala...neces imat problema ni s jedim...
--- Citat: gokiSP - 30 Svibanj, 2010, 23:25:06 ---A po čemu je aprilia najkvalitetnija? Po tome što ima minarelli mašinu i piaggio mašinu? Ili možda zato što ju proizvodi piaggio :happy6:
--- Kraj citata ---
nisam reko da je najkvalitetnija nego među najkvalitetnijima... :icon_thumright:
marko_AeRoX:
--- Citat: divljakusa - 30 Svibanj, 2010, 23:26:22 ---Mislim da to owisi o pojedincu i njegovim afinitetima, novčanoj mogućnosti i sreći....ja sam imala Kymco spacer-a....snjim se išlo par puta na Grobnik, sa vozačem i suvozačem i natrpan do ibera i skuter je ostao u odličnom stanju bez ikakvih poravaka, a isti je slučaj i sa peugeotom sf2....nikad na njemu se ništa ozbiljno nije desilo, uz to je skuter koji lijepo izgleda, baš je onak za curice....
--- Kraj citata ---
pa đes ti divljakuso stara ... :hello:
kymco je dosta popularan u zadnje vrijeme... a samom kvalitetom, kolko ja slusam, dolaze u visu skupinu i debelo se razlikuju od kineza. iako je tajvanac svrstavali su ih cesto u njihovu skupinu...
igor.sb:
kvalitetnija u plastikama, ovjesu i rami ::)
ali.... :toothy11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju