Tehnički kutak > Injection

Ditech - bez TPSa

<< < (6/8) > >>

Daci:

--- Citat: Nabukodonozor - 01 Lipanj, 2010, 22:39:28 ---.. zato što se taj lik sprda s ditecom,pogledaj njegovu pilu sastrane ..
   neznam što on tu pokušava,jer TPS je izravno povezan s ECUom,kakve bijesne gljive ..
   kreten se nešto pravi pametan ..

--- Kraj citata ---

nemoj pričat gluposti...taj čovjek ulaže više u tog ditecha nego u tu busu...taj čovjek je brijem više radio na ditechu nego inžinjeri iz aprilije dok su ga projektirali...čovjek sad direktno surađuje sa malossijem i riješava neke probleme s malosi ecu-om za novije diteche ...posto je generalni uvoznik za usa....proradio mu je ditech s turbinom i pfi-em tak da ono ... ak se on sprda onda neznam ko je ozbiljan

Nabukodonozor:
.. ja surađujem s NASA pa što mi vrijedi !! ..
   taj lik je do jaja,skidam mu kapu ..

B.E.G.A:
Napravljeno  :icon_thumright:

Evo par slika ...

Radi tako bez brige,stavio sam u Polini čašicu jednu debelu i jednu tanku šajbicu i radi kao sat,nema trokiranja.
Osjeti se da ima više momenta,cuk prema nazad je brtutalan,na zadnji ide od šale.
Katastrofa je bučan na leru,čim se lagno kreće ne čuje se više tolko,na ful gasu duplo manje.
I da nemojte se mijat mojoj gljivi  :toothy3:

Btw ovo je moj airbox  :toothy3:

Nabukodonozor:
.. malo ludo izgleda,a zbog ćega tako ?? , TPS vani,gljiva:ok najlonka to sam i ja stavljao ..

1. kada bude vode,ulazit će ti voda kroz gljivu u mašigeveru,najlonka će ti se smočiti ..
   2. on i kroz najlonku vuće sitnu prašinu ..

evo s čime sam se ja vozio 5 godina,al djabe i dalje je bučan ..
   jel ovo nije bilo lakše i jednostavnije riješenje ako si već mislio stavljati gljivu,ne skuplja vodu,bolja zaštita od prašine ..

fali šelna,i najlonka,al evo slika:

[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]

B.E.G.A:

--- Citat: Nabukodonozor - 03 Lipanj, 2010, 17:10:44 ---.. malo ludo izgleda,a zbog ćega tako ?? , TPS vani,gljiva:ok najlonka to sam i ja stavljao ..

1. kada bude vode,ulazit će ti voda kroz gljivu u mašigeveru,najlonka će ti se smočiti ..
   2. on i kroz najlonku vuće sitnu prašinu ..

evo s čime sam se ja vozio 5 godina,al djabe i dalje je bučan ..
   jel ovo nije bilo lakše i jednostavnije riješenje ako si već mislio stavljati gljivu,ne skuplja vodu,bolja zaštita od prašine ..

fali šelna,i najlonka,al evo slika:

--- Kraj citata ---

Šta ti ludo izgleda? Airbox?
Ma kakva gljiva,ovo je sam proba bila,nebi nikad gljivu stavio na skut,osim naravno da imam neki jači midrace ili high end.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju