Tehnički kutak > Injection
Ditech - bez TPSa
Nabukodonozor:
--- Citat: ive_91 - 04 Lipanj, 2010, 12:24:19 ---jesi se vozio sa techom, bez tps-a sa vrganjem drigo na prirubnici na 2/3 ili na 1/3 (jos bolje) gasa i onda skinuo i bila je crna, jer j#bo me pas onda tech ima senzor podlaka u prirubnici i mjeri temperaturu izgaranja u glavi i daje vise benge da smjesa bude bogatija.. :headbang:
--- Kraj citata ---
.. ajde konačno jedan koji je skužio da mu sve podatke procesira komp ..
i da sve mora biti po PSu ..
a ja oživljavam ditece iz mrtvih .. :toothy9: :toothy9:
čiriba-ćiribu ..
ive_91:
ajd da te razocaram sad, ditech je najgluplji ie koji moze bit. nema senzor protoka zraka, ni podlaka u prirubnici, ni snezor koji mjeri kolicinu kisika u ispuhu ili ti lambdu.. jedino kaj ima je tps (kolko je otovrena zaklopka gasa) i po tom tps-u i zadanim mapa on druga gorivo i to je to..
blago receno ima ugrađenu mapu i parametre po kojima radi i to je to. to si ti parametri. On ce dat isto goriva na istim rpm sa istim otvorom gasa svaki put imo ti gore vrganja ili ful zastopan airbox.
malossi ecu (ili orginal zdrkan) i polini ventil daju bengu, ostalo sve je nista, on sam nebu skuzil dat vise goriva ni da mu nabijes kompresor na 2 bara da druka. :'(
a to kaj ima izravno ubrizgavanje u kompresioni pa ima raspon da moze radit sa siromasnijom i bogatijom smjesom to je drugi par kobasica.. i to mu je jedina prednost i zato taj skut trosi manje i serijski je postelan za vise benge sto je prednost jer moz nabit vrganja gore i iso bu isto i cul se bu onak jeeeee**cki
Nabukodonozor:
.. pa da :icon_scratch: ..
nisam stvarno znao .. Hvala !!
ive_91:
--- Citat: Nabukodonozor - 04 Lipanj, 2010, 18:06:10 ---.. ajde konačno jedan koji je skužio da mu sve podatke procesira komp ..
i da sve mora biti po PSu ..
--- Kraj citata ---
daj mi onda ovo objasni.?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju