Tehnički kutak > Injection

Ditech - bez TPSa

<< < (4/8) > >>

Daci:
chupsy je reko sve ... ja sam to probo ...daje samo više zraka ...dere se puno više i potpuno je funkcionalan motor tako...jedan dečko iz rumunjske koji je na af1 forumu vozit tak već jako dugo i nikakvih problema nema

ive_91:
a ja brijao tak napravit tps. ubacit nekam pod plastike, i iza sam stavit neko tijelo sa ventilom da ima unutarnji fi. 21mm i da taj ventil/leptir povezem sa sajlom gasa, jer tps je tu samo zato da zna kolko je gas otvoren, a ako ima dovoljno goriva nebi trebal imat nikakvih problema, mozda jos cak i par pluseva kao sto je jaci sut u niskim i srednjim jer sad ima stalno slobodan dovod zraka + vise goriva..  tipa dizel kak je cupsy reko

Faba:
Nije mi jasno zasto mu tolko treba da primi gas??premalo goriva  :icon_scratch:

Nabukodonozor:
.. zato što se taj lik sprda s ditecom,pogledaj njegovu pilu sastrane ..
   neznam što on tu pokušava,jer TPS je izravno povezan s ECUom,kakve bijesne gljive ..
   kreten se nešto pravi pametan ..

pavo gsi:
decki jel se isplati spajat skut na taj komp i jel moze on sve greske maknuti stvar je u tome da je  skuter radiio odlicno do 11000km i stajao je u garazi nekih 3-4 god,stavio sam novu pumpu original,i stavio drugu svjecicu(al je bio tih 3 god bez akumulatora),i sad mi svakih 500-700 km gori svjecica zadanju sam imao iu22 i skurilo je nakon 700km,ali prije nikad nije bilo problema sa skutom zanima me sad jel nesto do kompa da se poseremetilo,s obzirom da nije imao akumulator 3god thx

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju