Općenito > Generalno o skuterima

moj derbi gp1...potrošnja ulja...

<< < (2/11) > >>

marko.p:

--- Citat: speed - 30 Kolovoz, 2007, 21:03:24 ---liijepo izgleda,i ja bi ga htio :icon_thumright:,a zasto nisi uzeo race verziju :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
svi su mi pričali da nevalja,da ljudi imaju puno problema s njima zbog lanca a i bio bi mi 500 EUR skuplji...jednog sam vidjel i plastike su mu užasne,kao da nisu iz iste tvornice...

eladio:

--- Citat: marko.p - 30 Kolovoz, 2007, 20:42:54 ---jakog mi gušta vozit 50-ku :sad3:

--- Kraj citata ---

meni je bilo ga bas gust testirat.. takve vozne osobine i osjecaj koji derbi daje u voznji meni je bio bas fora  :toothy11:

speed:
za to neznam,al puno ljepse izgleda race verzija od ovog,al i ovaj je fora :icon_thumright:,kad skines blokade,das mi krug  :angel9: :blob10: :winking:

marko.p:

--- Citat: eladio - 30 Kolovoz, 2007, 21:32:45 ---
--- Citat: marko.p - 30 Kolovoz, 2007, 20:42:54 ---jakog mi gušta vozit 50-ku :sad3:

--- Kraj citata ---

meni je bilo ga bas gust testirat.. takve vozne osobine i osjecaj koji derbi daje u voznji meni je bio bas fora  :toothy11:

--- Kraj citata ---
ma je,stvarno ima odlične vozne osobine,super koći,tvrd ovjes,stabilan....sa peugeota na gp1 kao s magarca na konja,preporodil sam se s njim...za 250 nisam imao novaca,nemam ni kategoriju,skuplji tehnički,skuplje održavanje....,imam doma i aute tak da se i njih vozim....bit će jaće kad faks završim....

--- Citat: speed - 30 Kolovoz, 2007, 21:34:16 ---za to neznam,al puno ljepse izgleda race verzija od ovog,al i ovaj je fora :icon_thumright:,kad skines blokade,das mi krug  :angel9: :blob10: :winking:

--- Kraj citata ---
a je ljepše izgleda...vidio sam jednog u karlovcu,ima puno lošije plastike od mog,nije mi to jasno...više mi se ovo isplatilo,ipak provjerena mašina i prijenos...

igor.sb:

--- Citat: speed - 30 Kolovoz, 2007, 21:03:24 ---liijepo izgleda,i ja bi ga htio :icon_thumright:,a zasto nisi uzeo race verziju :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

ma sta ce s njom nemos ni kit stavit kak spada, jer nema spuhova za nju...ako decko slucajno pozeli iskorisiti potencijal piaggio masine

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju