Općenito > Generalno o skuterima

moj derbi gp1...potrošnja ulja...

<< < (3/11) > >>

Tommek:

--- Citat: igor.sb - 31 Kolovoz, 2007, 00:36:46 ---
--- Citat: speed - 30 Kolovoz, 2007, 21:03:24 ---liijepo izgleda,i ja bi ga htio :icon_thumright:,a zasto nisi uzeo race verziju :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

ma sta ce s njom nemos ni kit stavit kak spada, jer nema spuhova za nju...ako decko slucajno pozeli iskorisiti potencijal piaggio masine

--- Kraj citata ---

kako nema legi danas dolazi spuh sljedeci tjedan kit pa da vidis kak se moze iskoristiti...
nego tebi zelim puno lijepih km...pazi kako vozis...
koliko si platio daljinsko alarm*

marko.p:
neznam,nisam pametan...koga god sam pitao rekli su mi da je open isplativiji,čak mi je i u trgovini rekao da uzmem open...samo meni nije jasno žašto ljudi pričaju da je race jaći,neznam zbog ćega bi bio jaći,neki su čak rekli da je open brži i jaći....

alarm i daljinsko paljenje 400 kn,2 daljinska,12 mje. garancija....

htjel bi još i xenon....

antonioh0st:
Race model su napuhali časopisi i jos masu ljudi a nitko nije napisao posten revju(nabijem ih). Kad neko ko se ne kuzi cita te revjuje misli da ce kupit spejs šatl a ne skuter..necu vise

drago mi je da si zadovoljan skuterom, btw. ta boja sta si uzeo je odlicna, uzivaj u kilometrima :icon_thumright:

Tommek:

--- Citat: marko.p - 31 Kolovoz, 2007, 10:19:14 ---neznam,nisam pametan...koga god sam pitao rekli su mi da je open isplativiji,čak mi je i u trgovini rekao da uzmem open...samo meni nije jasno žašto ljudi pričaju da je race jaći,neznam zbog ćega bi bio jaći,neki su čak rekli da je open brži i jaći....

alarm i daljinsko paljenje 400 kn,2 daljinska,12 mje. garancija....

htjel bi još i xenon....

--- Kraj citata ---

de di to i gdje imas kakaw link fala...

marko.p:

--- Citat: antonioh0st - 31 Kolovoz, 2007, 14:45:05 ---Race model su napuhali časopisi i jos masu ljudi a nitko nije napisao posten revju(nabijem ih). Kad neko ko se ne kuzi cita te revjuje misli da ce kupit spejs šatl a ne skuter..necu vise

drago mi je da si zadovoljan skuterom, btw. ta boja sta si uzeo je odlicna, uzivaj u kilometrima :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

hvala,nadam se da ću uživat...

kako si ti zadovoljan sa svojim?? koliko ti troši?? kako ide??

na forumu sam negdje vidio da je neko napisao da je race jaći,neću se pravit pametan jer neznam....
ako ima netko tko zna zbog ćega je jaći neka nam kaže,čisto iz znatiželje...
meni su rekli da je open bolji jer nema gubitaka kao race zbog lanca,race ima i remen i lanac,samo kažem šta su mi rekli...

--- Citat: ---de di to i gdje imas kakaw link fala...
--- Kraj citata ---
nabavio mi je jedan dečko s foruma,neznam jel smijen reć,ako smijem javit će se on sam...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju