Općenito > Generalno o skuterima
moj derbi gp1...potrošnja ulja...
antonioh0st:
gle jedino sam zadovoljan sa masinom na skutu :frajer: lanac mi je pukao nakon 2 kilometra, nije se mogao zakljucat volan, plastike ko lego kocke, trokira na kisi...sta cu ti vise govorit...kupio sam skart robu pa nek kaze ko sta hoce..
kazes tebi su plastike u redu, ono :o drago mi je da jesu al mi nije jasno kak su kod mene tako sjebane..
gledao sam po ducanima na netu za tjuning, kad odabers derbi gp1 nema opcije OPEN ili RACE..bla
speed:
ima za race auspuh leovincijev,dodje oko 2000kn
marko.p:
ma moje plastike su avion naspram race....stvarno su ok,nisu bajne ali nisu kao na rece....zbilja mi to nije jasno...a koliko ti troši....
marko.p:
evo stavio ja i alarm,sutra još sljedi daljinsko paljenje...jel mi ko može reč di se nalazi automat alnasera i cdi...
koje mi ulje preporučate da točim,u peugeota sam točil silikone a sam mi u servisu kažu da točim repsol...
Genesis051:
Potrpi "preporuke" servisa, dok je pod garancijom !!!Znam... da imaju ulje, koje je 500 Kn po litri, oni bi ti to "preporučili" ...
Stvar je u tome, da se kakvo njesra desi, onda ti počnu prigovarat, da nisi slijedio garantne uvjete...
Vidim da je "stroj" predviđen za samo-uživanje ;D :icon_thumright: :glasses9:
suvozačko mjesto je... k'o da i nije :laughing7: samo za neku kraću relaciju...
U svakom slučaju, sretno puuuuno Km !!!! :laughing6: :happy3: :happy6: :skuter:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju