Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
trebalo bi da dobiješ, rolice i centralni amortizer...de reci mi koliko si ga platio?ja sam danas tražio po svim radnjema i nigde ga nema u prodaji...
Citat: pitaNS - 29 Kolovoz, 2007, 20:51:06trebalo bi da dobiješ, rolice i centralni amortizer...de reci mi koliko si ga platio?ja sam danas tražio po svim radnjema i nigde ga nema u prodaji... pa kod jednog tipa u zg za od 350-400 kn još nije dogovorena cijena.ak ne dobijem rolice nebude mi išo skut baš najbolje jel tak<??
Citat: andy - 29 Kolovoz, 2007, 20:54:16Citat: pitaNS - 29 Kolovoz, 2007, 20:51:06trebalo bi da dobiješ, rolice i centralni amortizer...de reci mi koliko si ga platio?ja sam danas tražio po svim radnjema i nigde ga nema u prodaji... pa kod jednog tipa u zg za od 350-400 kn još nije dogovorena cijena.ak ne dobijem rolice nebude mi išo skut baš najbolje jel tak<??a jebte kupis spuh za 350kn koda je problem dat jos 80kn za rolice. inace novi spuh s rolicama je 900kn. pa racunaj.Citat: pitaNS - 29 Kolovoz, 2007, 20:51:06trebalo bi da dobiješ, rolice i centralni amortizer...de reci mi koliko si ga platio?ja sam danas tražio po svim radnjema i nigde ga nema u prodaji... sta god ovo znacilo??
mislio je na centralnu oprugu... ali ne znam kad će ljudi naučiti da se uz zx dobijaju rolnice i federi na kvačilu
jel ću ja dobit sa njim rolice i sve ostalo kak dobijem ak ga kupim novog
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...