Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Prerada airboxa
Antares:
Ja sam vidio na sipu prije nekih pol godine da ima tih tuljaca za kupit, al mislio sam da ima možda i kod nas.
Inače izbušena je rupa 15-16mm na istom položaju kako je nacrtano na slici. Bum danas probao pa javim.
@efz: jel imaš možda viška toga za prodat? I možda koju PHBG diznu ak će mi trebat?
efz:
--- Citat: Antares - 30 Svibanj, 2010, 11:59:22 ---Ja sam vidio na sipu prije nekih pol godine da ima tih tuljaca za kupit, al mislio sam da ima možda i kod nas.
Inače izbušena je rupa 15-16mm na istom položaju kako je nacrtano na slici. Bum danas probao pa javim.
@efz: jel imaš možda viška toga za prodat? I možda koju PHBG diznu ak će mi trebat?
--- Kraj citata ---
dat cu ti tuljac a ne prodat :icon_thumright:
Antares:
--- Citat: efz - 30 Svibanj, 2010, 12:15:14 ---dat cu ti tuljac a ne prodat :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Ok budem onda bar cugu platio. Nego ja neznam hoće li on biti možda preuzak s obzirom da sam napravio rupu od 15-16mm, a ne 14 koliko je u uputama?
efz:
--- Citat: Antares - 30 Svibanj, 2010, 12:31:21 ---Ok budem onda bar cugu platio. Nego ja neznam hoće li on biti možda preuzak s obzirom da sam napravio rupu od 15-16mm, a ne 14 koliko je u uputama?
--- Kraj citata ---
a onda ocito oce, jer nebude dihtalo kak treba, a i da ne ispadne van :dontknow:
igor.sb:
--- Citat: Antares - 30 Svibanj, 2010, 12:31:21 ---Ok budem onda bar cugu platio. Nego ja neznam hoće li on biti možda preuzak s obzirom da sam napravio rupu od 15-16mm, a ne 14 koliko je u uputama?
--- Kraj citata ---
izolirkom omotas stvoris ju da bude 15-16mm :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju