Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Prerada airboxa

(1/4) > >>

Antares:
Na skuteru je sad MHR replica + Yasuni R + karb PHBG 19 DS (W9 igla + dizna 75).

Na airboxu je izvađena lulica i napravljene neke 2 rupe unutar airboxa što se vidi na slici:

To ću proširit na 28x18.

Trebao bi preradit airbox po malossi uputma:

Dakle napravim napred na ovom "lijevom" dijelu airboxa jednu rupu od 14mm, ali zanima me dal će to bit dosta? Alfa je na svom nrgu koji ima skoro identičan setup kao moj radio još jednu rupu od 9mm.
Da vratim lulicu na bočnom dijelu?

Jel zna netko dal ima kod nas u kojem shopu onih malossi tuljaca koji se metnu u rupu?

fic:

--- Citat: Antares - 29 Svibanj, 2010, 17:34:59 ---
Jel zna netko dal ima kod nas u kojem shopu onih malossi tuljaca koji se metnu u rupu?

--- Kraj citata ---

Moze ti posluziti ona plasticna kutijica od lijekova, sumecih tableta ili sl.... Samo pitanje dal ces naci dimenzija koje ti odgovoraju :icon_thumright:

ivanm:
nema za kupiti tuljaca, oni se dobiju sa 19mm dellorto malossi karbom... izbuši rupu 10mm pored ove rupe koja već je tvornički na bočnom dijelu, a original tuljac vrati. tak ja imam sa 20.5mm karbom i ok je..

efz:

--- Citat: ivanm - 30 Svibanj, 2010, 09:52:18 ---nema za kupiti tuljaca, oni se dobiju sa 19mm dellorto malossi karbom...

--- Kraj citata ---
kaj je onda ovo  :icon_scratch:

Uploaded with ImageShack.us

fic:

--- Citat: efz - 30 Svibanj, 2010, 10:34:06 ---kaj je onda ovo  :icon_scratch:

Uploaded with ImageShack.us

--- Kraj citata ---

pa tuljac  ;D ;D ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju