Ovo mi je baš lijepo rješenje (tablica s oznakama u nizu), kao većina auto-tablica, i ne znam, zašto zakon nije omogućio (bar uz doplatu, kao za motocikle), da se može (makar i ) nadoplatit za ovakvu...
ALI... već su ti sve rekli... to je protuzakonito i pazi se...
Sama promjena boje nije dramatična...odeš na tehnički, i rečeš da se promjenila boja vozila (skuta)... ako baš zagnjavi, onda prodaš foru, da su plastike bile oštećene, pa, kad se već moralo lakirat, da si "malo promijenio" boju (ali to je vrlo malo vjerojatno), uglavnom, da se evidentira, u prometnoj, druga boja "vozila"... Jedino, praktički, plaćaš izradu novih knjižica (prometne, i knjiž. vozila), tablica ti ostaje...
Ako/kad izgubiš pravu registarsku pločicu... onda moraš prijavit nestanak, čekat određeno vrijeme da se event. netko javi, da je nađena, pa (ako nije), onda uplatiš izradu iste, pa čekaš da dođe...
Ja sam se pred 10 godina vozio 5 godina sa komadom plastike
umjesto originala...
od starog (plast.) okvira za (automobilsku) pločicu sam iskrojio veličinu skuterske (tada mopeda) tablice, samoljepivom tapetom "zabijelio" podlogu, i išao po gradu sa komadom samoljepive (crne) tapete, dok nisam vjerno iskrojio sve brojeve i slova...
Još su me xy puta zaustavljale patrole.... nitko nije "prigovorio"...
Ali je bila napreavljena sa trudom...