Općenito > Propisi
Pitanje u svezi smještaja tablice!
Punisher:
--- Citat: Genesis051 - 26 Rujan, 2007, 16:52:33 ---
--- Citat: Punisher - 25 Rujan, 2007, 20:28:34 ---
--- Citat: marko.p - 25 Rujan, 2007, 19:16:42 ---tablica se mora vidjet s udaljenosti od 2 m,tako mi cajo reko
--- Kraj citata ---
Onda nije zabranjeno stavljati na deklo....
A da mora biti osvjetljena ne mora jer skuteri nemaju žarulje koje služe za osvjetljivanje tablice...
Dakle, glavno da nije onako svinuta da se ne vidi...
--- Kraj citata ---
Nema dodatnu lampicu... svjetlo pozicije, s dolnje strane (gdje je predviđeno mjesto za tablicu), ima prozirnu plastiku... pa ista žarulja svjetli iza skuta, crveno, i ispod, bijelo...
--- Kraj citata ---
Vidio sam taj dio ali u biti uopće ne osvjetljava tablicu...
Nikon:
ja iman odvojeno svitlo na fast backu koje posebno osvitljava tablicu, a stop je za sebe i ne ide prema dole ... :icon_scratch: :icon_scratch:
aeroman:
Kolko sam vidio jedino SF100ccm ima dobro osvjetljenu tablicu.,ima ispod tablice malu žarulju i sve osvjetli al je gadno da boli glava..Užas,od tablice nevidiš zadnju gumu :frajer:
vpucko:
ja imam od zadnjeg svijetla posto je plastika crvena, dolje je prozirno, tak da je to jakooo osvjetljavalo tablicu, al posto je na deklu sad tako da sam tu poljepio traku da ne svijetli bijelo iza na pod :)
zaprudanec:
prvo, u startu imate srece sto imate male tablice za razliku od maxiskutera koji ima reklamni pano od tablice
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju