Općenito > Propisi

Pitanje u svezi smještaja tablice!

<< < (5/11) > >>

zaprudanec:
Dobro pitanje. Ako se ne varam, na većim motorima stavljaju tablicu ispod zadnjeg kraja. Još nisam čuo da je neko naj... zbog toga. A i ta velika tablica izgleda kao zračna kočnica na avionu.

Nikon:

--- Citat: Punisher - 25 Rujan, 2007, 20:28:34 ---
--- Citat: marko.p - 25 Rujan, 2007, 19:16:42 ---tablica se mora vidjet s udaljenosti od 2 m,tako mi cajo reko

--- Kraj citata ---
Onda nije zabranjeno stavljati na deklo....

A da mora biti osvjetljena ne mora jer skuteri nemaju žarulje koje služe za osvjetljivanje tablice...

Dakle, glavno da nije onako svinuta da se ne vidi...

--- Kraj citata ---

neki skuteri imaju ko npr. moj warrior ;);)

to mi je bila neonka jedno vrime  :toothy10:

igor.sb:

--- Citat: zaprudanec - 25 Rujan, 2007, 20:56:48 ---Dobro pitanje. Ako se ne varam, na većim motorima stavljaju tablicu ispod zadnjeg kraja. Još nisam čuo da je neko naj... zbog toga. A i ta velika tablica izgleda kao zračna kočnica na avionu.

--- Kraj citata ---

a kad si ti vidio da je neki policajac zaustavio nekog na R-u recimo...ja osobno nikad

zaprudanec:
Nisam ni obraćao pažnju na to , do sada

Genesis051:

--- Citat: Punisher - 25 Rujan, 2007, 20:28:34 ---
--- Citat: marko.p - 25 Rujan, 2007, 19:16:42 ---tablica se mora vidjet s udaljenosti od 2 m,tako mi cajo reko

--- Kraj citata ---
Onda nije zabranjeno stavljati na deklo....

A da mora biti osvjetljena ne mora jer skuteri nemaju žarulje koje služe za osvjetljivanje tablice...

Dakle, glavno da nije onako svinuta da se ne vidi...

--- Kraj citata ---

Nema dodatnu lampicu... svjetlo pozicije, s dolnje strane (gdje je predviđeno mjesto za tablicu), ima prozirnu plastiku... pa ista žarulja svjetli iza skuta, crveno, i ispod, bijelo...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju