Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Prijenos - sr 50 ac

<< < (2/3) > >>

luna500rr:

--- Citat: rrunerr - 26 Svibanj, 2010, 22:06:38 ---Evo raskopao sam sve to, unutra je odsarafljen nekakav tanki saraf za kog su navoji na polutkama. On je vjerojatno zaglavio lamelu i zvono. Sad ide ovako - polutke, na njih feder, lamela , i zatim sarafim ovaj veliki saraf, pa zvono i mali saraf ? Dal da stavim one tekicine/paste sto drzi maticu na ovu sto se odsarafila ? I prije nego netko sto kaze, nisam ja ovo dirao, skut je kod mene par dana i takvog sam ga dobio, tj. kupio  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Ide ti tim redosljedom, nemoj stavljati nikakve tekucine, ako bes nisi siguran u navoje, pikuj varilicom na jednom mjestu, ne uno da poslje mozes brusilicom skinuti var i odvidati maticu ako dodje do potrebe rastavljanja :hello:

rrunerr:
Rastaavio, stegnuo sve, upalio. Ne gasi se vise kad zakocim ili sjednem na skut u leru, Ali kad dam gas, ne krece s mjesta. Na nogari ga zavrti. Skinuo poklopac, vidm remen nazad skroz dole i nategnut. Skinuo sam ga, i cini mi se prekratak. Dim su 738 - 16,5 - 28 . Dal je to ok il treba veci ? Jeli nesto drugo problem ?

rrunerr:
Dal netko zna ?? Jos je goruci problem  :drunken_smilie:

JogFromYamaha:
pa jel ti taj remen sjedne kako treba?
odotraga dok je uleru mora biti na kuplungu skroz gore potegnut a na variomatu skroz dolje

rrunerr:
Na variomatu je dole, mozda bi mogao i jos (moram pogledati), al nazad je bas skroz na dnu, polutke su sroz razmaknute  ??? kako bi trebalo bit kad se razvrti, a remen je nategnut  :dontknow: Cini mi se da sam u jednom postu procitao da i ovaj ide na minareli (remen je Bando), a u katalozima nalazim od 750 navise

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju