Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Prijenos - sr 50 ac
rrunerr:
Radi se o apriliji sr 50 ac, zadnji kotac je kao zakocen, cim upalim skut, vrti se, ako stisnem zadnju kocnicu, ugasi se. Skinuo sam poklopac prijenosa i remen, masina radi ok, kocnica nije problem. E sad, one polutke ili kako se vec zovu do zvona se ne okrecu slobodno, vec zajedno sa zvonom (skut ugasen, skinut remen), dal je to problem ? Imam rastavljeni blok od gilere na kom se to slobodno vrti. Sto napraviti ? Hvala ! :icon_thumright:
JogFromYamaha:
blokirale ti pakne kuplung ana zvonu
skidaj zvono i ocisti i pregledaj sve
nrg extreme:
Vjerojatno ti je puko jedan od federa koji drže pakne kvačila pa odvaja prije nego treba.
luna500rr:
--- Citat: nrg extreme - 25 Svibanj, 2010, 23:43:48 ---Vjerojatno ti je puko jedan od federa koji drže pakne kvačila pa odvaja prije nego treba.
--- Kraj citata ---
Da su sva tri federa puka nebi se gasio pri pritisku zadnje kocnice, vjerojatno zapekle ferode, samo ocistit i smirglom prjeci iznutra zvono :icon_thumright:
rrunerr:
Evo raskopao sam sve to, unutra je odsarafljen nekakav tanki saraf za kog su navoji na polutkama. On je vjerojatno zaglavio lamelu i zvono. Sad ide ovako - polutke, na njih feder, lamela , i zatim sarafim ovaj veliki saraf, pa zvono i mali saraf ? Dal da stavim one tekicine/paste sto drzi maticu na ovu sto se odsarafila ? I prije nego netko sto kaze, nisam ja ovo dirao, skut je kod mene par dana i takvog sam ga dobio, tj. kupio :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju