Tehnički kutak > Tehnička pitanja
problem sa kinezom
Hrvoje_40:
--- Citat: mario_f15 - 25 Svibanj, 2010, 20:55:50 ---ma jeli....
motor je nov ima samo 80km....sta ga treba sam popravljat....
nek ga vozi na garanciju.....i nek uklone problem(ako ga uobce ima u ovoj situacij)...... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
nisam rekao da ga treba sam popravljat nego da se novi skuter ne mora zbog svake pi*darije vozit u ovlašteni servis
paprikash:
--- Citat: stop - 26 Svibanj, 2010, 10:06:24 ---
a gdje je taj fergazer ?i ja kad vozim pa malo stanem i pustim ga da radi osjecam pomalo miris benzina..
--- Kraj citata ---
karburator :icon_thumright: ;D
paux:
ljudi, pa jel ne vidite da je dečko napisao da je prešao 80 km a sipao 2 x 3.8 L. to je 7 l na 100 km što definitivno nije normalno. nazovi servis i pitaj, reći će ti da ga dovezeš i gotovo.
BilyPiton:
karburator tj. fergazer ti ej an boutianu ispod sica otvori sic i onda na dnu sica imas poklopac njega odserafi i zatvori sic, vozi se i onda stanes naglo (ne prenaglo :jerk: :toothy12:) i otvoris sic tada ako curi iz fergazera vidit ces da ej onak malo masno (sjajno ispod fergazera tj. pored te crne cijevčice) :toothy10:
mario_f15:
--- Citat: www.ubizec.com - 26 Svibanj, 2010, 13:20:33 ---karburator tj. fergazer ti ej an boutianu ispod sica otvori sic i onda na dnu sica imas poklopac njega odserafi i zatvori sic, vozi se i onda stanes naglo (ne prenaglo :jerk: :toothy12:) i otvoris sic tada ako curi iz fergazera vidit ces da ej onak malo masno (sjajno ispod fergazera tj. pored te crne cijevčice) :toothy10:
--- Kraj citata ---
o cem ti bokte? ???
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju