Tehnički kutak > Tehnička pitanja

problem sa kinezom

<< < (3/7) > >>

stop:

--- Citat: www.ubizec.com - 25 Svibanj, 2010, 20:42:14 ---1. masina se mora razradit
2. dali je 2t ili 4t
3.narihtaj smijesu an fergazeru preko šarafića (kad se cuje da najvise zuji znaci max broj okretaja=odlično ugođeno)
4.pogledaj da nekapa negdje
5.pogledaj da nije filter previse zastopan (kad nema zraka vuče bengu više)
6. poštelaj usput lergas

--- Kraj citata ---

znam da se masina mora razradit uglavnom sam vozio <30km/h sam sam ga ponekad 45km/h.do negdje 40-50km bio potrosio 0.8-1L goriva.a sad nemozes nasipat.skut je 2T.uglavno kako sam gledao nigdje nekaplje...al nerazumijem..kad sam ga poceo vozit bio je ok do 40-50km..

lepan:
trebas si fino 500 km proci do 50km/H cak i manje pa eto ... zasto ti trosi mogo si ga i 70 goniti pa bi vidio ..   :laughing9: :laughing9:

stop:

--- Citat: lepan - 25 Svibanj, 2010, 21:59:27 ---trebas si fino 500 km proci do 50km/H cak i manje pa eto ... zasto ti trosi mogo si ga i 70 goniti pa bi vidio ..   :laughing9: :laughing9:

--- Kraj citata ---

znam da bih trebao razradit...al ovo nije normalno.zaboravio sam napisat da je rijec o 50ccm skuteru.danas se bio vozo oko 30minuta odvuko vise od pola rezervara..u necemu jest problem kad sam ga tek dovuko trosio je normalno.

BilyPiton:
pogledaj da li mozda iz fergazera curi benzin imas  jednu cijevčicu s lijeve strane (kad sjedis na skuteru) samo pogledaj  mozda tam kapka, uglavnom ak se stanje ne poboljsa  vozi ga u servis al mislimd a ce ti bit sve OK za 2t ti je  oko 3,5l na 100km taman 

stop:

--- Citat: www.ubizec.com - 25 Svibanj, 2010, 22:16:59 ---pogledaj da li mozda iz fergazera curi benzin imas  jednu cijevčicu s lijeve strane (kad sjedis na skuteru) samo pogledaj  mozda tam kapka, uglavnom ak se stanje ne poboljsa  vozi ga u servis al mislimd a ce ti bit sve OK za 2t ti je  oko 3,5l na 100km taman 

--- Kraj citata ---

a gdje je taj fergazer ?i ja kad vozim pa malo stanem i pustim ga da radi osjecam pomalo miris benzina..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju