Sportski kutak > Sve vezano za utrke

Nova Rača 30.05

<< < (12/21) > >>

devil_ma-yela:

--- Citat: pixa.93 - 30 Svibanj, 2010, 20:27:15 ---ma musko.ona cura sta je vozila skuter sta je vozila onog derbia gp1 sta se jako sporo vozila je bila sestra od nekog vozaca sta je vozio supermoto

--- Kraj citata ---

da, baš sam to htio napisat, ta šta je vozila sa skuterima je sestra od nekog supermoto vozača, a ona se je samo zbrukala...

a za štimca, da se moj stari bavi krosom i utrkama, i ja bio vozio ko on ili bolje ako bi me to zanimalo... tak da, da ja imam te uvjete i takav motor, vozio bi i ja...

pixa.93:

--- Citat: andy - 30 Svibanj, 2010, 20:31:20 ---Pa ista kaciga, isto odijelo, štitnici i sve.. Meni čudno to bilo.. Al aj sad je jasno sve  ;D

--- Kraj citata ---

e a koji je takac nakraju zavrsio sa svojim skuterom

pixa.93:

--- Citat: devil_ma-yela - 30 Svibanj, 2010, 20:32:02 ---da, baš sam to htio napisat, ta šta je vozila sa skuterima je sestra od nekog supermoto vozača, a ona se je samo zbrukala...

a za štimca, da se moj stari bavi krosom i utrkama, i ja bio vozio ko on ili bolje ako bi me to zanimalo... tak da, da ja imam te uvjete i takav motor, vozio bi i ja...

--- Kraj citata ---

od tog decka stari nikadn ije vozio cros nego je on sam poceo.a i da imas motor za 100 tisuca eura nemozes vozit ko on.to je u krvi tak

karlo.sb:
znaci kisa skoro da nije ni pala?

pa ti meteorolozi su stvarno retardirani  :angry7:

et nadam se da vam je bilo super cool

te-te-ac:

--- Citat: devil_ma-yela - 30 Svibanj, 2010, 20:08:26 ---
e da, jel kojim slučajem te-te-ac bio tamo?

--- Kraj citata ---

je.. bilo je još nekih s foruma ..al su mal slabije aktivni.. imaju pametnija posla od drkanja na forumu  :icon_biggrin:

bilo jebeno.. 2 pada u početku trke pred mojim okicama..  :laughing7:

dobro se vozilo.. bilo je padova a bilo je i drk vozača al sve je to čar igre..  :icon_thumright:

vreme je bilo taman.. kiša opičila kad smo sjeli u kola  :icon_thumright:

vidio od jandra vx500 ..bogte .. strava  :headbang:

sve u svemo fino iznenaden..  :glasses9:

fala salej600 na prevozu  :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju