Sportski kutak > Sve vezano za utrke
Nova Rača 30.05
devil_ma-yela:
--- Citat: pixa.93 - 30 Svibanj, 2010, 20:27:15 ---ma musko.ona cura sta je vozila skuter sta je vozila onog derbia gp1 sta se jako sporo vozila je bila sestra od nekog vozaca sta je vozio supermoto
--- Kraj citata ---
da, baš sam to htio napisat, ta šta je vozila sa skuterima je sestra od nekog supermoto vozača, a ona se je samo zbrukala...
a za štimca, da se moj stari bavi krosom i utrkama, i ja bio vozio ko on ili bolje ako bi me to zanimalo... tak da, da ja imam te uvjete i takav motor, vozio bi i ja...
pixa.93:
--- Citat: andy - 30 Svibanj, 2010, 20:31:20 ---Pa ista kaciga, isto odijelo, štitnici i sve.. Meni čudno to bilo.. Al aj sad je jasno sve ;D
--- Kraj citata ---
e a koji je takac nakraju zavrsio sa svojim skuterom
pixa.93:
--- Citat: devil_ma-yela - 30 Svibanj, 2010, 20:32:02 ---da, baš sam to htio napisat, ta šta je vozila sa skuterima je sestra od nekog supermoto vozača, a ona se je samo zbrukala...
a za štimca, da se moj stari bavi krosom i utrkama, i ja bio vozio ko on ili bolje ako bi me to zanimalo... tak da, da ja imam te uvjete i takav motor, vozio bi i ja...
--- Kraj citata ---
od tog decka stari nikadn ije vozio cros nego je on sam poceo.a i da imas motor za 100 tisuca eura nemozes vozit ko on.to je u krvi tak
karlo.sb:
znaci kisa skoro da nije ni pala?
pa ti meteorolozi su stvarno retardirani :angry7:
et nadam se da vam je bilo super cool
te-te-ac:
--- Citat: devil_ma-yela - 30 Svibanj, 2010, 20:08:26 ---
e da, jel kojim slučajem te-te-ac bio tamo?
--- Kraj citata ---
je.. bilo je još nekih s foruma ..al su mal slabije aktivni.. imaju pametnija posla od drkanja na forumu :icon_biggrin:
bilo jebeno.. 2 pada u početku trke pred mojim okicama.. :laughing7:
dobro se vozilo.. bilo je padova a bilo je i drk vozača al sve je to čar igre.. :icon_thumright:
vreme je bilo taman.. kiša opičila kad smo sjeli u kola :icon_thumright:
vidio od jandra vx500 ..bogte .. strava :headbang:
sve u svemo fino iznenaden.. :glasses9:
fala salej600 na prevozu :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju