Sportski kutak > Sve vezano za utrke
Nova Rača 30.05
pixa.93:
--- Citat: andy - 30 Svibanj, 2010, 20:11:38 ---Pa to ovi pričali da cura.. I još lik na mikrofon govorio da to sestra od tam nekog lika šta vozi motore.. :laughing6:
To su Brla i ovaj još jedan.. Nisam išao ja motorom, ali pričao sam s njima nakratko kad je sve završilo..
Ja sam bio s kolegom i golfićem sam došao :toothy3:
--- Kraj citata ---
nije to cura.to je štimac.a vozio je ktma 250 a ovi ostali su imali 450 .a bio njim je konkurent sa 200 kubika slabijim motorom.
andy:
--- Citat: pixa.93 - 30 Svibanj, 2010, 20:16:48 ---nije to cura.to je štimac.a vozio je ktma 250 a ovi ostali su imali 450 .a bio njim je konkurent sa 200 kubika slabijim motorom.
--- Kraj citata ---
Daj me nemoj.. Pa ovi svi govorili da to cura.. Neznam :S :icon_scratch:
Zeljac:
nista mali stimac je dvospolac hahahah :toothy12: :toothy12: :toothy12:
pixa.93:
--- Citat: andy - 30 Svibanj, 2010, 20:21:08 ---Daj me nemoj.. Pa ovi svi govorili da to cura.. Neznam :S :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
ma musko.ona cura sta je vozila skuter sta je vozila onog derbia gp1 sta se jako sporo vozila je bila sestra od nekog vozaca sta je vozio supermoto
andy:
--- Citat: pixa.93 - 30 Svibanj, 2010, 20:27:15 ---ma musko.ona cura sta je vozila skuter sta je vozila onog derbia gp1 sta se jako sporo vozila je bila sestra od nekog vozaca sta je vozio supermoto
--- Kraj citata ---
Pa ista kaciga, isto odijelo, štitnici i sve.. Meni čudno to bilo.. Al aj sad je jasno sve ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju