Sportski kutak > Sve vezano za utrke

Nova Rača 30.05

<< < (11/21) > >>

pixa.93:

--- Citat: andy - 30 Svibanj, 2010, 20:11:38 ---Pa to ovi pričali da cura.. I još lik na mikrofon govorio da to sestra od tam nekog lika šta vozi motore..  :laughing6:

To su Brla i ovaj još jedan.. Nisam išao ja motorom, ali pričao sam s njima nakratko kad je sve završilo..

Ja sam bio s kolegom i golfićem sam došao  :toothy3:

--- Kraj citata ---

nije to cura.to je štimac.a vozio je ktma 250 a ovi ostali su imali 450 .a bio njim je konkurent sa 200 kubika slabijim motorom.

andy:

--- Citat: pixa.93 - 30 Svibanj, 2010, 20:16:48 ---nije to cura.to je štimac.a vozio je ktma 250 a ovi ostali su imali 450 .a bio njim je konkurent sa 200 kubika slabijim motorom.

--- Kraj citata ---

Daj me nemoj.. Pa ovi svi govorili da to cura.. Neznam :S  :icon_scratch:

Zeljac:
nista mali stimac je dvospolac hahahah  :toothy12: :toothy12: :toothy12:

pixa.93:

--- Citat: andy - 30 Svibanj, 2010, 20:21:08 ---Daj me nemoj.. Pa ovi svi govorili da to cura.. Neznam :S  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

ma musko.ona cura sta je vozila skuter sta je vozila onog derbia gp1 sta se jako sporo vozila je bila sestra od nekog vozaca sta je vozio supermoto

andy:

--- Citat: pixa.93 - 30 Svibanj, 2010, 20:27:15 ---ma musko.ona cura sta je vozila skuter sta je vozila onog derbia gp1 sta se jako sporo vozila je bila sestra od nekog vozaca sta je vozio supermoto

--- Kraj citata ---

Pa ista kaciga, isto odijelo, štitnici i sve.. Meni čudno to bilo.. Al aj sad je jasno sve  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju