Tehnički kutak > Tehnička pitanja
problemi sa nrg-om
nrg extreme:
Eto još malo problema s nrgom. :toothy12:
Muči me jedan problem,dakle kad pustim gas i ponovo ga dam skuter je mrtav par sekundi i onda potegne
kad dođe na kojih 8 t okretaja,znači od 6 do 8 je mrtav na svim brzinama.
Auspuh je đaneli extra,bijeli federi kvačila,serijski centralni,5,8 gr valjčići,dizna 68 na weberu 12 s rs-om,svjećica boje cigle.
To mi se počelo događat prije nekih mjesec dana do tad je bilo puno bolje.
Možda bi mogo popravit stvar lakšim valjčićima ali ionako se na startu prevrti,
dok ne pustim gas ide ok ali kad ga pustim i dam ponovo koda se guši pa onda krene normalno. :dontknow:
Go-Go RUNNER:
--- Citat: svbeljan - 25 Svibanj, 2010, 16:07:29 ---a to ovisi o tebi na koliko želiš da starta :toothy3:
lakše ga je vozit sa mekšim federima jer krenut možeš sa kvarat gasa, a ako staviš dosta tvrde....na primjer da ti kreće na 7-8 tisuća okretaja imat ćeš šut na startu, al za po gradu je teško tako vozit.
za lakše rolice i bilo šta u prijenosu netreba stavljat veću diznu, dok bi za red sponge trebao dva-tri broja veću stavit.
ali to ovisi opet o tome kako je sada poštelan.....ako je pre bogata smjesa(više benzina...svjećica crna, a idealna je boje bijele kave) onda ce red sponge dat vise zraka i moglo bi bit bolje.
--- Kraj citata ---
a kad stavim mekše federe i lakkše rolice
bit će startniji i bit će bolja krajnja?
i koliko da stavim lakše rolice?
zz i hvala
mario_f15:
--- Citat: nrg extreme - 25 Svibanj, 2010, 16:49:36 ---Eto još malo problema s nrgom. :toothy12:
Muči me jedan problem,dakle kad pustim gas i ponovo ga dam skuter je mrtav par sekundi i onda potegne
kad dođe na kojih 8 t okretaja,znači od 6 do 8 je mrtav na svim brzinama.
Auspuh je đaneli extra,bijeli federi kvačila,serijski centralni,5,8 gr valjčići,dizna 68 na weberu 12 s rs-om,svjećica boje cigle.
To mi se počelo događat prije nekih mjesec dana do tad je bilo puno bolje.
Možda bi mogo popravit stvar lakšim valjčićima ali ionako se na startu prevrti,
dok ne pustim gas ide ok ali kad ga pustim i dam ponovo koda se guši pa onda krene normalno. :dontknow:
--- Kraj citata ---
zavisi jel do prenosa ili do karba... :dontknow:
dali je to neko gušenje ili nešta oko prenosa... :drunken_smilie:
probaj dici iglu da vidis hoće li se šta poboljšati.... :icon_thumright:
NRG_Power:
a kad bi stavia mekse utege ocu izgubit na cemu drugom
NRG_Power:
a koji su feredi meksi serijski ili bili ??
i jeli bolje stavit serijske i koliko dodu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju