Tehnički kutak > Tehnička pitanja

problemi sa nrg-om

<< < (2/22) > >>

x_X_x:
Ma kakav multivar.  ::)  Ako pločice imaju mesa, a škripe, onda se vjerovatno nakupila prašina na njima. Treba ih skinuti i lagano prešmirglati nekim grubljim šmirgl papirom. Ovo što voda curi, to je "normalno", nisi jedini kome curi  :) Ovo šta melje u deklu su vjerojatno kližači variomata, ne bi bilo loše staviti nove.  A to što ti na auspuhu "curi" i što je promijenio zvuk, ukazuje da je auspuh na spoju s cilindrom otegnut (ili je puknuo saraf ili ga samo treba dotegnuti)

NRG_Power:

--- Citat: x_X_x - 22 Svibanj, 2010, 20:36:35 ---Ma kakav multivar.  ::)  Ako pločice imaju mesa, a škripe, onda se vjerovatno nakupila prašina na njima. Treba ih skinuti i lagano prešmirglati nekim grubljim šmirgl papirom. Ovo što voda curi, to je "normalno", nisi jedini kome curi  :) Ovo šta melje u deklu su vjerojatno kližači variomata, ne bi bilo loše staviti nove.  A to što ti na auspuhu "curi" i što je promijenio zvuk, ukazuje da je auspuh na spoju s cilindrom otegnut (ili je puknuo saraf ili ga samo treba dotegnuti)

--- Kraj citata ---

a ja san neki dan prominia remen i utege a obaj mi nista nije govoria da su ti klizaci otisli a kako bi se to moglo popravit sa auspuhom

Luka 0101:

--- Citat: x_X_x - 22 Svibanj, 2010, 20:36:35 ---Ma kakav multivar.  ::)  Ako pločice imaju mesa, a škripe, onda se vjerovatno nakupila prašina na njima. Treba ih skinuti i lagano prešmirglati nekim grubljim šmirgl papirom. Ovo što voda curi, to je "normalno", nisi jedini kome curi  :) Ovo šta melje u deklu su vjerojatno kližači variomata, ne bi bilo loše staviti nove.  A to što ti na auspuhu "curi" i što je promijenio zvuk, ukazuje da je auspuh na spoju s cilindrom otegnut (ili je puknuo saraf ili ga samo treba dotegnuti)

--- Kraj citata ---
mi pricamo o tome kak bi trebalo popraviti tj. poboljsati ubrzanje...
citaj malo bolje...

x_X_x:

--- Citat: NRG_Power - 22 Svibanj, 2010, 20:48:51 ---a ja san neki dan prominia remen i utege a obaj mi nista nije govoria da su ti klizaci otisli a kako bi se to moglo popravit sa auspuhom

--- Kraj citata ---

Neka ti ih promjeni  :) I neka ti zajedno ili promjeni šaraf ili samo dotegne, ovisi u čemu je problem.

--- Citat: Luka 0101 - 22 Svibanj, 2010, 20:52:20 ---mi pricamo o tome kak bi trebalo popraviti tj. poboljsati ubrzanje...
citaj malo bolje...

--- Kraj citata ---

Daj mu onda objasni kako se ponaša multivar na serijskoj mašini.  :icon_thumright:

Luka 0101:

--- Citat: x_X_x - 22 Svibanj, 2010, 20:53:46 ---
Daj mu onda objasni kako se ponaša multivar na serijskoj mašini.  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Ima isti sistem rada ko i na 70 cc

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju