Tehnički kutak > Tehnička pitanja

problemi sa nrg-om

<< < (7/22) > >>

svbeljan:

--- Citat: x_X_x - 22 Svibanj, 2010, 21:44:26 ---Ja i dalje nisam čuo odgovor na pitanje (koliko ste Piaggio mašina naštelali/imali?) Btw, svbeljan, pojedinci pokazuju svojim ponašanjem ništa drugo doli svoju "inteligenciju"

--- Kraj citata ---
ja sam naštelo jednu.
i sad za multivar.....
ja sam ga stavio na serijalu samo s auspuhom i kvačilom i vidio sam razliku.....vise nije bilo onog gubljenja snage oko 50 na sat nego je ravnomjerno ubrzavo do 65-70.
e sad....
znači novi piaggio ima ravne kanale na polutkama a stari ima ko bananu....jel tako ?(tako je) i vidi se razlika....nisam isprobao ali tako ljudi kažu
a sad neznam ali pretpostavljam......serijski variomat nema kanale od rolica napravljene ravnomjerno nego isto vjerojatno ide ko banana  :drunken_smilie:   dok multivar ide ravno gore  :icon_scratch:
neznam kako to objasnit, ali ti tvrdiš da se promjenom kuta širenja polutki dobije na ubrzanju, onda je isto i sa variomatom.....čista logika  :icon_thumright:
a ovo za inteligenciju......slažem se ;)

Go-Go RUNNER:

--- Citat: Luka 0101 - 22 Svibanj, 2010, 21:31:37 ---ma ja se zajebavam... kupi multivar... osjetit ces poboljsanje...

--- Kraj citata ---

i ja se zajebavam  :toothy9:
znas li koliko dode multivar i kevlar? i ima li potrebe stavljat remen kevlar sa njim?

x_X_x:

--- Citat: svbeljan - 22 Svibanj, 2010, 21:51:22 ---ja sam naštelo jednu.
i sad za multivar.....
ja sam ga stavio na serijalu samo s auspuhom i kvačilom i vidio sam razliku.....vise nije bilo onog gubljenja snage oko 50 na sat nego je ravnomjerno ubrzavo do 65-70.
e sad....
znači novi piaggio ima ravne kanale na polutkama a stari ima ko bananu....jel tako ?(tako je) i vidi se razlika....nisam isprobao ali tako ljudi kažu
a sad neznam ali pretpostavljam......serijski variomat nema kanale od rolica napravljene ravnomjerno nego isto vjerojatno ide ko banana  :drunken_smilie:   dok multivar ide ravno gore  :icon_scratch:
neznam kako to objasnit, ali ti tvrdiš da se promjenom kuta širenja polutki dobije na ubrzanju, onda je isto i sa variomatom.....čista logika  :icon_thumright:
a ovo za inteligenciju......slažem se ;)

--- Kraj citata ---

Relativno točno, stari tip polutki više utječe na ubrzanje i s njima se više osjete oscilacije u ubrzanje nego što je to sa serijskim variomatom. (pričamo o serijali)
Kroz ruke mi je prošlo dovoljni Piaggio mašina (od serijale do HE-a) tako da sa sigurnošću mogu tvrditi gore napisane odgovore, a (ne)argumenirana i (ne)konstruktivna tvrdnja mi je isto što i čevapi bez luka

svbeljan:

--- Citat: x_X_x - 22 Svibanj, 2010, 22:01:44 ---Relativno točno, stari tip polutki više utječe na ubrzanje i s njima se više osjete oscilacije u ubrzanje nego što je to sa serijskim variomatom. (pričamo o serijali)
Kroz ruke mi je prošlo dovoljni Piaggio mašina (od serijale do HE-a) tako da sa sigurnošću mogu tvrditi gore napisane odgovore, a (ne)argumenirana i (ne)konstruktivna tvrdnja mi je isto što i čevapi bez luka

--- Kraj citata ---
ne volim luk.
mašina uštelana bila sa zx-om i vrtio se na konstantnim okretajima do jedno 50 i onda padnu do 60-65.nakon toga se ponovo dignu i jednaki su kao na početku do otprilike 90 po satu i onda počne prevrtavat.
a sa multivarom su bili jednaki okretaji do 90 i onda prevrtava.
meni je to dovoljan dokaz.
bila to serijala ili samo skuter s rezo auspuhom.

x_X_x:
I, pretpostavljam da se radilo o starijem tipu polutke. S novim tipom polutke toga nema, bar ne u tako osjetnoj količini. Vidiš li sad smisao onoga što sam napisao u prvom postu? Da se radi o starije tipu polutke (kod čovjeka koji je otvorio temu) ne bih ništa rekao, ali se radi o skuteru koji ima noviji tip polutke.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju