Tehnički kutak > Tuning skutera

Pomoc u vezi speedfighta.....

<< < (2/13) > >>

Emperor:
Kaze da nesto mu nije htio upalit dok nije promijenio svijecicu,nije gledao remen i treba mu promijenit plocice i nosac motora i kaze da bi sve ostalo trebalo raditi.samo sto bas nekako izgleda staro ali plastika je u dobrom stanju. i neznam koliko je prosao jer je digao prednju plastiku gdje mu je brzinomjer tako da je moze popraviti. ali do sada je on jedini lik koji mi je daje za zamjenu za moj skut od 50 ccm a meni to treba.

ivanm:
ma svašta, natovarit ćeš si ragu na leđa s kojom ćeš imat popravke, a dijelovi su skupi..
a kako tvoj skut ima samo 3500 km, petpostavljam da je novije godište, a ova gilera je bar 8 godina stara..
base tuning za pežo možeš složit za 2500 kn, pa razmisli..

speedburn2:

--- Citat: ivanm - 28 Kolovoz, 2007, 16:46:49 ---ma svašta, natovarit ćeš si ragu na leđa s kojom ćeš imat popravke, a dijelovi su skupi..
a kako tvoj skut ima samo 3500 km, petpostavljam da je novije godište, a ova gilera je bar 8 godina stara..
base tuning za pežo možeš složit za 2500 kn, pa razmisli..

--- Kraj citata ---

slazem se  :icon_thumright:

Emperor:
To sam i ja mislio...Motor je malo u kur*u ali neznam cuo sam svakakve price da je sf zivo sranje pogotovo kad se tunira pa crkne nakon nekog vremena i onda bi tek zalio sto nemam nista. sf je 2007 kupljen je 9.7. a po meni se cini u redu kad sam skinuo 2 blokade ide 75,80...mislite li da bi se isplatilo ulozit nesto para??

speedburn2:
ako ga sredis kako treba i pazis moze on dosta dugo durat

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju