Tehnički kutak > Tuning skutera

Pomoc u vezi speedfighta.....

(1/13) > >>

Emperor:
Pozz svima! Evo ovako imam speedfight2 sa prijedenih nekih 3500km i zelio bi imati nesto brze pa me zanima jel se isplati tunirati skut od 50ccm pogotovo sf s kitom i tim sranjima? Mislim jel moze on to podnijet ili ce crknut nakon nekog vremena ili mi je bolje da nadem negdje polovnu gilleru 180....A ako sf moze podnijet tuniranje jel mi netko moze reci sta bi bilo najbolje da stavim u njega? To mi je jako hitno jer sam negdje nasao stare gillere 180-tke....

pitaNS:
moj predlog ti je da ako imaš love kupiš gileru 180, malo uložiš u nju da je središ i miran si...
lovu koju bi dao u tuniranje 50 cc ti je bolje da uložiš u neki jači motor...

kakvo friziranje i tuniranje, vidiš da smo svi mi ovde pukli od tuniranja... :zivili: :occasion18:

Mr J:
tesko je naci dobru gileru 180ccm... a kada ju uzmes dijelovi su ti duplo i vise skuplji nego za 50ice + trebas imati A kategoriju...

Tuniranje peugoeta je jednostavno i nije toliko skupo, uz dobro odrzavanje moze dugo trajati midrace kit...

Emperor:
Da ali po meni je sf puno ljepsi od gillere i nasao sam jednu 180-tku koja moze razvuc do 150 samo sto je 99 godiste i moj prijatelj koje je iz mog mjesta je treci vlasnik ali u njega je samo mjesec dana i malo izgleda staro kao da i nije nesto ocuvana mislim plastika je ok samo sto su neki nebitni dijelovi malo zahrdali pa zato neznam dali da dam moj skut skoro dva mjeseca star za tako star motor....sta vi mislite? ako nista barem je duplo brzi i za neku malu lovu bi ga moga srediti da izgleda noviji barem sto se vizualnog dijela tice....

speedburn2:
u kakvom je stanju masina idr.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju