Tehnički kutak > Tuning skutera
Pomoc u vezi speedfighta.....
S.W.A.T.:
ok...ti znas dosta...imam 2500 na raspolaganju...ti mi slozi sta da kupim (al da su novi djelovi) pa da vidim tvoje misljenje!!!!!!!
al stavi i cijene!!!!!!!!!!
ivanm:
tolko su mene došle stvari al pola sam rabljeno uzeo..
inače novo?
kit oko 1200 kn, auspuh 1200 kn, multivar 450 kn, frgazer 800 kn, usis 400 kn, dizne, remen, rolice i federi za štelanje 400 kn, neznam ako sam nešto zaboravio, ali to je to negdje..
S.W.A.T.:
AHHHHHH!!!!!!!!!!!!
zaboravljas da imam SAMO 2500KN!!!!!!!!!!!!! nemam 10000kn...da imam nebi tu bio nego bi vec vozio najbolju pilu u gradu!!!!!!!!
zato sam reka!!!!!!!!!prvo cu staviti ono sto je pussy reka...onda cu skupiti za 2mj. za kit i karburator...
ivanm:
auspuh, variomat, rolice 7.0 gr, federe, dizna 60..
speed:
ovako,tesko da cu ti danas moc slozit ili sutra tek predvecer :icon_scratch:,idem ujutro na posao u 5 h pa idem sad spavat :happy8:,ima jos decki koji ti mogu slozit setup,ivanm,p.a.l.a.c....,evo stavi si ; tpr Trophy,karb po mogucnosti Dellorto 19 ili 17,5 ako ne nadjes 19,malossi multivar,spuh Zx ili neki jaci,uz to idu rolice i federi kvacila,neznam ni sam vise ,ako se jos sjetim napisem ti,cijena ti je za ovo okvirno 3000 min,ako je sve novo,kit ti je 1200-1300 kn,znaci ako njega ne stavlja onda ti je cijena 1700-1800kn,eto toliko od mene
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju