Općenito > Maxiskuteri

Malaguti madison 180r

<< < (4/8) > >>

robze:
1250€ 
Placena je carina i pdv, sve sredjeno, samo registrovat. Skupo ili jeftino  ???
Ovdje u Bosni ovakvog nebi mogo nac ispod 1700-2000 eura i to pitanje u kakvom stanju, na sve strane klepece..
jedino kilometraza je prevelika mozda

steeef:

--- Citat: robze - 28 Siječanj, 2011, 19:43:19 ---Danas sam preuzeo skuter i odvukao ga majstoru da uradi servis, skuter kako sam sad vidio ima 44 000 km
Platio sam ga nekih 1250 eura. U vrlo dobrom je stanju, stim da se mora uraditi taj servis, ulje, remen, prednja disk plocica i ostale stvari..

U dilemi sam da li da ga farbam u neku drugu boju,  mat crna (kombinacija crne okolo i tamno sive)  ili  metalik bijela ( okolo bijela, a gdje je sad tamno sivo da bude crno) , stim da bi i felge naravno. Imam covjeka koji ce to kvalitetno uradit, vec sam vidio rezultat njegovog rada na slicnom skuteru.
Takodjer bih pospricao zmigavce u crnu boju i poskidao naljepnice (madison r180) s obje strane.

Svaki savjet ili kritika dobro dosli ;)

--- Kraj citata ---

nemoj bit seljo i farbat žmige.

dosta je to para za tu godinu i kilometražu..to bi bilo već za malo veći servis.

Kamba:
fina kilometraža... :icon_thumright:
...

robze:
Ok poslusacu vas ;)

Go-Go RUNNER:
Izgleda očuvano koje je kilometre prevalio i nemoj žmigavce u crno nikako, ili kupi original bijele ako imaju ili nediraj  :happy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju