Općenito > Maxiskuteri

Malaguti madison 180r

<< < (3/8) > >>

igor.sb:
nema to blokade, nije to 50ccm

ak ide 120 bit ce dobro, jer vise ni ne moze, osim ak sat laze nenormalno

dobar majstor je iskljuvico onaj koji radi sa skuterima, tak da pazi kom dajes skuter u ruke

steeef:
blokade ima samo 50cc skuter zbog zakona o mopedima doe.

druga stvar,120 ak ide prst u uho i zvižduči..veći je skuter i teži nego runner.

robze:
Danas sam preuzeo skuter i odvukao ga majstoru da uradi servis, skuter kako sam sad vidio ima 44 000 km
Platio sam ga nekih 1250 eura. U vrlo dobrom je stanju, stim da se mora uraditi taj servis, ulje, remen, prednja disk plocica i ostale stvari..

U dilemi sam da li da ga farbam u neku drugu boju,  mat crna (kombinacija crne okolo i tamno sive)  ili  metalik bijela ( okolo bijela, a gdje je sad tamno sivo da bude crno) , stim da bi i felge naravno. Imam covjeka koji ce to kvalitetno uradit, vec sam vidio rezultat njegovog rada na slicnom skuteru.
Takodjer bih pospricao zmigavce u crnu boju i poskidao naljepnice (madison r180) s obje strane.

Svaki savjet ili kritika dobro dosli ;)

[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]

vanjossi:
moje je mišljenje da nista ne diras, lijep je ovako serijski i dosta je ocuvan, bolje si ulozi novce u nove gume ako su potrebne  :icon_thumright:

igor.sb:

--- Citat: robze - 28 Siječanj, 2011, 19:43:19 ---Danas sam preuzeo skuter i odvukao ga majstoru da uradi servis, skuter kako sam sad vidio ima 44 000 km
Platio sam ga nekih 1250 eura. U vrlo dobrom je stanju, stim da se mora uraditi taj servis, ulje, remen, prednja disk plocica i ostale stvari..

U dilemi sam da li da ga farbam u neku drugu boju,  mat crna (kombinacija crne okolo i tamno sive)  ili  metalik bijela ( okolo bijela, a gdje je sad tamno sivo da bude crno) , stim da bi i felge naravno. Imam covjeka koji ce to kvalitetno uradit, vec sam vidio rezultat njegovog rada na slicnom skuteru.
Takodjer bih pospricao zmigavce u crnu boju i poskidao naljepnice (madison r180) s obje strane.

Svaki savjet ili kritika dobro dosli ;)

--- Kraj citata ---

1250 e isuse boze  i jos uvezen iz it

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju