Općenito > Maxiskuteri

kymco grand dink

<< < (4/5) > >>

mrcina:
ako je to istina onda bi 125 išao kao 150 sa malo slabijim hlađenjem ali to nije istina. govorim iz iskustva.
b&w je išao kao frizirana 50ccm a ne kao 125 ccm skuter.

Nikon:
vjerojatno si naletia na neku losu seriju ili neznan sta... warrior s ovon masinon tezi 120kg i ide ko sat... sa dinkon bi bila druga prica jel je to tezi skuter...

i da odine prituzba je bila na malaguti velikom vecinom ali i na kymcova servisera u splitu preko kojeg ode dolaze djelovi.. lik ima garazu od 2 kvadrata i doslovno me tia oderat :\..

odin:

--- Citat: Nikon - 16 Rujan, 2007, 05:39:45 ---vjerojatno si naletia na neku losu seriju ili neznan sta... warrior s ovon masinon tezi 120kg i ide ko sat... sa dinkon bi bila druga prica jel je to tezi skuter...

i da odine prituzba je bila na malaguti velikom vecinom ali i na kymcova servisera u splitu preko kojeg ode dolaze djelovi.. lik ima garazu od 2 kvadrata i doslovno me tia oderat :\..

--- Kraj citata ---

Koji servis u splitu? Jebate, ziva muka u splitu naci dobar servis. Imas koji hint?

Nikon:
otisa san u ducan koji drzi kymco i kaze mi covik da odem u servis ako ocu djelove za skuter... uputi me na lokaciju i ja dodjem a to garaza u koju stane 2 auta :\

neki lik sta radi privatno u svojoj garazi,, nije mi nikako jasno kako je posta kymco ovlasteni servis??? a i dosta skupo naplacuje najosnovnije stvari.. :\

u splitu je problem nac servis jer su svi pretrpani doslovno...  neznan  kakve uvijete bi trazili?

odin:

--- Citat: Nikon - 16 Rujan, 2007, 20:28:05 ---otisa san u ducan koji drzi kymco i kaze mi covik da odem u servis ako ocu djelove za skuter... uputi me na lokaciju i ja dodjem a to garaza u koju stane 2 auta :\
neki lik sta radi privatno u svojoj garazi,, nije mi nikako jasno kako je posta kymco ovlasteni servis??? a i dosta skupo naplacuje najosnovnije stvari.. :\
u splitu je problem nac servis jer su svi pretrpani doslovno...  neznan  kakve uvijete bi trazili?
/quote]

zato i pitam, jer sam cuo da ima nekakvih undercover servisa u splitu, pa bi puno pomoglo da kazes koji je to ducan i koji servis. to nije posao.
--- Kraj citata ---

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju