Općenito > Maxiskuteri

kymco grand dink

<< < (3/5) > >>

Genesis051:
Ako taj netko misli, da mu je draža Gilera nego Kymco... onda ima svoj interes... možda je G. Dinka kupio, jer mu je bio dostupniji (brži za isporuku) kad se odlučio počet voziti...
Glavno da ste provjerili da je O.K.... i... valjda ima A kategoriju (ili će morat polagat')?...

Između ostalog,  zavisi i kakvi su servisi kod vas (ovdje se Kymco uglavnom "rasprostranio", a Gilera/Piaggio su tu "oduvijek")  :laughing7: ...

filiplatinovicz:
ovisi što će mu skuter, za grad je gilera praktičnija, ali za izlete i u dvoje definitivno je bolji dink!

Mr J:
samo sto je trzisna vrijednost nove gilere mnogo veca nego polovnog grand dinka...  :icon_thumright:

Nikon:
ja bi reka ne i ne

jer se dink 150 ne uvozi i ja sa warrioron 150 (koji ima dinkovu masinu tj. krmkovu) iman masivnih problema oko djelova... i nerviranja i sto cuda... proba san priko kymca doc do djelova pa san u procesu izgubia volju jer je trajalo toliko dugo da je mestar na kraju sam dava radit dihtunge, krpala se dekla i tako...

masina ko masina je dosta kvalitena i zahvalna ako je odrzavas i cuvas.. moja se shebala od abnormalno ludjacko nastrojene voznje i dizanja na zadnje itd.

al sve u svemu nakon polu generalne opet je ko nova 21000km, otvoren auspuh ... masina za 5 al cinjenica da nema djelova sa 5 te vrati na 2  :angry7: :angry7:

odin:

--- Citat: Nikon - 14 Rujan, 2007, 00:34:02 ---ja bi reka ne i ne
jer se dink 150 ne uvozi i ja sa warrioron 150 (koji ima dinkovu masinu tj. krmkovu) iman masivnih problema oko djelova... i nerviranja i sto cuda... proba san priko kymca doc do djelova pa san u procesu izgubia volju jer je trajalo toliko dugo da je mestar na kraju sam dava radit dihtunge, krpala se dekla i tako...
masina ko masina je dosta kvalitena i zahvalna ako je odrzavas i cuvas.. moja se shebala od abnormalno ludjacko nastrojene voznje i dizanja na zadnje itd.
al sve u svemu nakon polu generalne opet je ko nova 21000km, otvoren auspuh ... masina za 5 al cinjenica da nema djelova sa 5 te vrati na 2  :angry7: :angry7:

--- Kraj citata ---

nije ni cudo da nisi uspio nabaviti brtve za 150cc, kad se u HR nikad nije prodavao niti jedan kymco od 150cc. Tvoja opaska za dijelove se zato vise odnosi na malaguti, nego na kymco. naravno, i na ovaj konkretni GD 150.

inace, 125 i 150cc makine su identicne, osim u termickoj grupi, znaci klip, cilindar, glava, prsteni i brtve. ostalo je sve isto.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju