Tehnički kutak > Tuning skutera

jeb...due plus i ostalo...pomocccc

<< < (12/14) > >>

cvele60:

--- Citat: aprilia area 51 - 19 Svibanj, 2010, 20:58:55 ---pa to i ja mislim da je da kad sam skido remen da sam rasirio malo vise polutke i sad je remen propo izmedi i onda se nemoze dizat gore al vidjet cu

--- Kraj citata ---
Ma to nema nikakve veze sto ti se remen ne podize...Cak i da okrenes polutke par puta rukom on izadje na vrh...Nesto si lose sklopio...

CoK:

--- Citat: zipst - 19 Svibanj, 2010, 20:53:22 ---neznam za areu, al na piaggiu kad stavljas remen u polutke (rasiris ih naravno), remen zna ostati zaglavljen u njima i isti simptomi ko i tebi, dize okretaje, al se ne mice s mjesta :toothy3: uvati remen rukom i malo ga makni naprid (kako bi se i remen triba okretat da je sve ok) pa onda probaj

--- Kraj citata ---
bravo,to sam htio sad napisat...kolko sam puta moro duplo dekl skidat

--- Citat: cvele60 - 19 Svibanj, 2010, 21:05:00 ---Ma to nema nikakve veze sto ti se remen ne podize...Cak i da okrenes polutke par puta rukom on izadje na vrh...Nesto si lose sklopio...

--- Kraj citata ---
Ali ako ih nije okrenuo par puta rukom moze on vrtit do sutra.

Svakako pogledaj sto je zipst napisao

luna500rr:
Ma daj snimi video, nema od nagadjanja nista :hello:

aprilia area 51:
snimi t cu kad budem imo vrmenea nemam sada kada kad moram preko dana u skolu i tak kad uhvatim vremena pa cu vidjet..

mario_f15:

--- Citat: aprilia area 51 - 19 Svibanj, 2010, 21:47:00 ---snimi t cu kad budem imo vrmenea nemam sada kada kad moram preko dana u skolu i tak kad uhvatim vremena pa cu vidjet..

--- Kraj citata ---
jel ima kaki novosti? jesi rijesio problem? video...  :drunken_smilie: :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju