Tehnički kutak > Tuning skutera
jeb...due plus i ostalo...pomocccc
mario_f15:
--- Citat: aprilia area 51 - 19 Svibanj, 2010, 20:37:15 ---a nez pogledat cu jos jednom sve...
al sve mi to mirise na prodaju djelova i stavit serijalu i neki spuh i vozit se...
bokte dokako imam kit i ta sranja nisam se provozo ko covjek stalno nesto...za poludit
--- Kraj citata ---
a jbg tako je to.... :sad1:
pregledaj polutke i kvacilo nes mi tu smrdi....
i vidi dali vario radi svoju ulogu.... :icon_biggrin:
aprilia area 51:
--- Citat: mario_f15 - 19 Svibanj, 2010, 20:40:26 ---a jbg tako je to.... :sad1:
pregledaj polutke i kvacilo nes mi tu smrdi....
i vidi dali vario radi svoju ulogu.... :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
pregledat cu komplet prenose jos jednom...j**** ti kako mi je poceo ici na zivce... :angry9:
salej600:
Nemoj odustajat. Muči te neka sitnica koju si očito previdio. Daj zovi nekog u blizini tko kuži da pogleda. Obilježi flomasterom variomat pa pogledaj, jel se remen diže, već su ti to napisali, ako diže gledaj kvačilo
zipst:
neznam za areu, al na piaggiu kad stavljas remen u polutke (rasiris ih naravno), remen zna ostati zaglavljen u njima i isti simptomi ko i tebi, dize okretaje, al se ne mice s mjesta :toothy3: uvati remen rukom i malo ga makni naprid (kako bi se i remen triba okretat da je sve ok) pa onda probaj
aprilia area 51:
pa to i ja mislim da je da kad sam skido remen da sam rasirio malo vise polutke i sad je remen propo izmedi i onda se nemoze dizat gore al vidjet cu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju