Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ja i dalje mislim da je do struje , jer on mora krenut da ima i 1g rolice
da fino bez problema normalan zvuk kao da ubrzaje ali remen stoji skido sam vario i ponovno stavljo i nista..
nešto ti nije u redu sa kvačilom i polutkama.....to pregledaj
a nez pogledat cu jos jednom sve...al sve mi to mirise na prodaju djelova i stavit serijalu i neki spuh i vozit se...bokte dokako imam kit i ta sranja nisam se provozo ko covjek stalno nesto...za poludit
a jbg tako je to.... pregledaj polutke i kvacilo nes mi tu smrdi....i vidi dali vario radi svoju ulogu....
covjece jos da je nastavio i bez karba radit,pa ti bi se djabe vozio
pa to i ja mislim da je da kad sam skido remen da sam rasirio malo vise polutke i sad je remen propo izmedi i onda se nemoze dizat gore al vidjet cu
neznam za areu, al na piaggiu kad stavljas remen u polutke (rasiris ih naravno), remen zna ostati zaglavljen u njima i isti simptomi ko i tebi, dize okretaje, al se ne mice s mjesta uvati remen rukom i malo ga makni naprid (kako bi se i remen triba okretat da je sve ok) pa onda probaj
Ma to nema nikakve veze sto ti se remen ne podize...Cak i da okrenes polutke par puta rukom on izadje na vrh...Nesto si lose sklopio...
snimi t cu kad budem imo vrmenea nemam sada kada kad moram preko dana u skolu i tak kad uhvatim vremena pa cu vidjet..