Tehnički kutak > Tehnička pitanja

brušenje cilindra i veci klip???

<< < (2/2)

ZiP_93:
znaci nista...  :( a za kit nemam love a ni za masinu,iako bi najvise volio neku 125-icu stavit ili 50 2t,pokusavam prodat zipa ali niti to neide unatoc tome sta je u super stanju...

bosko_matica:

--- Citat: zL!Ko - 16 Svibanj, 2010, 23:36:05 ---ma nebis puno dobio stim. Jer kad kupis siri klip za serijalu on je siri za 1 mm ili tako neku sitnu mjeru. A npr serijala ti je 40mm a klip za kit je 47, i nema boga da on stane u seriski cilindar. Inace se brusi kad zariba, inace ne.

--- Kraj citata ---

neznam za njegov cilindar ali znam da se serijski piaggio (2T) cilindar moze bez problema brusit(honat) do preko 47 mm (iso bi i 47.6 bez problema) i jos ostane na piksi dosta "mesa",ima kompic tu iz sela...tako da bi se mozda i na 4t dalo isto pobrusit,samo treba vidit kolka je stijenka na piksi...

Iwo SR Tuono:
mislim da kod izrade kita tvornica nije ciljalja samo na kubikažu već i na portiranje itd

zL!Ko:

--- Citat: bosko_matica - 18 Svibanj, 2010, 15:45:29 ---neznam za njegov cilindar ali znam da se serijski piaggio (2T) cilindar moze bez problema brusit(honat) do preko 47 mm (iso bi i 47.6 bez problema) i jos ostane na piksi dosta "mesa",ima kompic tu iz sela...tako da bi se mozda i na 4t dalo isto pobrusit,samo treba vidit kolka je stijenka na piksi...

--- Kraj citata ---

aj uzmi subler i stavi mjeru 47 i preseli to na serijski cilindar i nema boga da ti stane.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju