Tehnički kutak > Tehnička pitanja

brušenje cilindra i veci klip???

(1/2) > >>

ZiP_93:
pozdrav svima!! imam piaggio zip 50 4t i kako je to prilicno slab skutercic izvukao bi malo snage iz njega,nakon svega o cemu sam razmisljao dosao sam na ideju da dam prosiriti cilindar i staviti veci klip(dobiti karakteristike kita) e sada vas molim da mi u sto vecem broju kazete ima li to mana,kolika je cijena svega,kako bi to bilo...molim vas sto vise savjeta da znam na cemu sam... i nekako mi je najvaznija cijena kada bi mi mogli rec okvirno (klip+prosirenje)
HVALA SVIMA!!

zL!Ko:
ma nebis puno dobio stim. Jer kad kupis siri klip za serijalu on je siri za 1 mm ili tako neku sitnu mjeru. A npr serijala ti je 40mm a klip za kit je 47, i nema boga da on stane u seriski cilindar. Inace se brusi kad zariba, inace ne.

CoK:
Nedavno sam svjedocio ugradnji kita na piaggio fly 50 4t (iste masine) i skuter nije nesto specijalno bolje isao...malo je dobio na ubrzanju i krajnjoj ali nije ni do koljena serijskoj 50 2t mici  :dontknow:

Jankkec:
Sve ovisi koji kit

Ja znam podatke za kineza i sa kitom 72ccm se stvarno osjeti razlika

Ako mislis na neko vece povecanje kubikaze to ti nije isplativo jer treba novu piksu u cilindar upresat, a to te kosta cca. 100€ + klip

vise ti se isplati na ebay-u naci neki kit za soma kn i to ti je plug'n play.

Luka 0101:
ako sam nesto naucio iz iskustva to je da u mehanici nista nije plug 'n' play  ::)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju