Općenito > Propisi

malo o zakonu u vezi elek. blokada

<< < (4/4)

Doomsday:
A valjda to što si blokadu uklonio se konta kao pregradnja (paragraf 1.), nakon koje nisi vozilo ponovo homologirao, a nebi ni mogao homologirat ga kao moped jer ide preko 50 km/h, a za homlogaciju kao motor bi išao kompletan atest... Valjda je to to... :dontknow:

igor.sb:

--- Citat: Doomsday - 27 Kolovoz, 2007, 21:32:10 ---A valjda to što si blokadu uklonio se konta kao pregradnja (paragraf 1.), nakon koje nisi vozilo ponovo homologirao, a nebi ni mogao homologirat ga kao moped jer ide preko 50 km/h, a za homlogaciju kao motor bi išao kompletan atest... Valjda je to to... :dontknow:

--- Kraj citata ---

ma nemam pojma

inace onda vazi i ovo sto su ostali govorili

po tome bi i filter zraka i remen i sta ti ja znam...zbog toga morao na atest

ubiti po meni taj clanak se bas odnosi na onaj atest, na koji smo svi navikli, ono isklucivo za aute, plin, pragovi, felge i ostale pizzz

mislim da blokada nema veze, po tome bi i ako neonku stavim, morao na atest

ma ajd stvar rijesena, dobio sam uplatnicu od 500kn i to je to

...hvala na trudu

Doomsday:
A valjda

Ovo bi trebalo bit u smislu ako se stavi zamjenski dio koji nije homologiran i kao takav se ne može upista u homologacijsku knjižicu vozila (kad bi je mi imali) onda bi trebalo izvršit takav homologacijski pregled prije nego li se može to upisati, a ujedno obuhvaća i vozila koja bi trebalo kompletno atestirati da bi se homologirala...

Vani je ta homologacija (TUV u DE) jaaaako bitna, ako ti nađe po vozilu aftremarket dijelova bez atesta, odma kazna...

Srića, još nismo u EU... :zubo:

igor.sb:

--- Citat: Doomsday - 27 Kolovoz, 2007, 21:41:36 ---Srića, još nismo u EU... :zubo:

--- Kraj citata ---

dao bog nikad  :toothy11:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju