Općenito > Generalno o skuterima

piaggio tph x ili speedfight 100ccm

<< < (3/3)

bosko_matica:
ja nzm zake svi tolko seru po tim šitfajtovima...ja mislim da bi se trebo mjenjat jer ide šit bolje sigurno,ljepsi je meni 200 puta od tpha(al ok,o tom se ne raspravlja),oba diska,gume nisu balonke,vjerojatno ce izdrzat vise i masina posto je veca i jaca pa ju nemoras gazit tolko,i na kraju krajeva ako zbog niceg onda zbog toga kaj vrijedi vise od tph-a !!!

a te gluposti da puca ovo,da puca ono,ja sam cuo da je jednom covjeku iz amerike kojeg smo poznali samo ja i jos jedan covek iz kanade koji je umro puko zadnji kotac dok je.....gluposti!!!,tak je i onom tipu na ninji pukla vilica kad je radio stopi i sad je ninja los motor i k valja zato jer se njemu rasula vilica!!????ne

KrchKo:
speedfight jedan od ljepsih motora... ali ne ovi najnoviji koji su sad izasli prosle godine :D

ugl znaci bosko šitfajt kakvog ti imas jedan od ljepsih, gle moj susjed ima speedfighta, ima pređenih 20 000 km, na njemu je mjenjan akumulator i svjecica :D

znam da je krajnje vrijeme da barem rolice i remen promijeni ali je da mu je krajnja 70, ali ima normalni start i sve i stvarno nikad nikakav kvar...

sad gle  ovisi za kaj ces ti taj scoot koristit...  !!!???

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju