Općenito > Generalno o skuterima
piaggio tph x ili speedfight 100ccm
STJELE:
naime dobio sam ponudu da se mjenjam za skutere, ja njemu svoj piaggio typhoon x sa 5000km iz 97, a on meni speedfight 100ccm iz 2000. sa 2500km(očuvan, čak nikada padano) razlog je taj što on nema položeno te nemože voziti svoj speedfight, ali može do 50ccm. Neki hvale speedfight, a neki pljuju po njemu, kakva vi imate iskustva i što su mu vrline i mane? UNAPRIJED HVALA............. :notworthy:
vktr:
ako ga misliš normalno voziti i ne smeta ti što nije prejak, imaš a1 kategoriju, ako je sve u redu sa šitom, to je ok zamjena
problema ne bi trebalo biti, osim možda ovoga.... na njemu često zna puknut nosač spuha(na bloku) tako da obrati na to pozornost ponekad. možda će ti trbat da se privikneš na mono vilicu.
uz održavanje trebao bi dugo voziti jer se on vrti na nekih 7 iljada
ponekad zna biti i problema sa čokom na gurtneru
pripazi ako skidaš variomat da poslje stegneš maticu dobro, inače bi mogo imat problema :toothy3:
jedino je sumnjiva kilometraža, vjerojatno nije imo sajlu i vozio se bez nje
STJELE:
kilometraža je sigurno toliko, nije ga vozio jer nema položeno kao što sam i spomenuo 8)
wonderkid:
ja bi uzeo ako je stvarno tako
CoK:
Ja nebi uzeo...tph je bolji,nema veze sto je stariji. Ako je ocuvan i nije groblje nebi mjenjao,ta su godista legendarna a i siguran sam da i idu podjednako
pia je pia
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju